Recensie: Uit de Spotlights – Marthe Verelst

Londen is een van mijn favoriete steden en als er dan een boek zich afspeelt in Londen, dan ben ik direct nieuwsgierig. In Uit de Spotlights van Marthe Verelst speelt mijn favoriete stad een hoofdrol. Ik ga je snel meer vertellen over deze heerlijke feelgood. Lees je mee?

Het verhaal van Uit de spotlights

Eva gaat met haar vrienden naar Londen om het einde van haar studententijd te vieren. Als ze in de metro staan, komt een jongeman net voor de deuren sluiten gehaast binnen. Eva gaat met haar vrienden naar Londen om het einde van haar studententijd te vieren. Als ze in de metro staan, komt een jongeman net voor de deuren sluiten gehaast binnen. Ze wisselen enkele woorden uit, maar verliezen elkaar al snel weer uit het oog. Toch slaagt Eva er niet in om die krullenbol uit de metro te vergeten. Ook Thomas krijgt het meisje met de donkerblonde haren niet uit zijn hoofd. Tijdens haar reis doet Eva er alles aan om Thomas terug te vinden. Maar hoe pak je zoiets aan als de tijd dringt? Is veel door de stad wandelen en vaak naar het theater gaan wel de juiste manier?

Mijn mening

De cover van ‘Uit de Spotlights’ is waanzinnig. Hij is zo tof! Je herkent de typische Londense bezienswaardigheden en de vlag maakt het af.

Het verhaal is een tikkeltje klef en zoetsappig, maar ik houd ervan! Het is zoooooo heerlijk romantisch! Misschien is het cliché en is het voorspelbaar, maar dat interesseerde me niet. Ik heb me heerlijk ondergedompeld in de stad, het verhaal en even droomde ik weg. Marthe Verelst laat je Londen echt beleven.

Eva gaat met haar vrienden op reis. Je verwacht een soort groepsdynamiek, maar die komt niet helemaal tot uitdrukking. Als de relaties en de dynamiek beter waren uitgewerkt, dan was het verhaal nog beter geweest.

Het is echt feelgood! Het is gewoon een heel leuk verhaal. Ik vind het een originele invalshoek hebben.

De stijl van Marthe is heel fijn. Het is vlot. Ik ben benieuwd naar meer van deze auteur!

Uit de Spotlights is een heerlijke feelgood!

Blogtour Uit de Spotlights

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Uit de Spotlights’. Deze leuke bloggers doen ook mee!

Liefs,

Veronique

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Uit de Spotlights

Auteur: Marthe Verelst
Uitgever: Books and Butterflies
ISBN e-book: 9789464208696 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge