Recensie: Verkoold verleden – Maarten van Bommel & Mariska de Graauw

Verkoold verledenIn het mooie pakket van Uitgeverij Aspekt zat ook het boek Verkoold verleden van Maarten van Bommel en Mariska de Graauw. De titel intrigeerde me en ik was benieuwd naar het verhaal…

Het verhaal

Bij een brand in een vakantiehuis komen drie mannen om het leven. De brand en de gebeurtenissen van die nacht zijn met raadsels omgeven. Norma is de vriendin van een van de slachtoffers en zij probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Daarbij krijgt ze hulp van voormalig geheim agent Alexander Thurn en hacker Alec. Het wordt een enerverende zoektocht…

Mijn mening

De titel is goed gevonden en past bij het verhaal. De voorkant maakte me nieuwsgierig.

Het begin is heel apart en ik moest wennen aan de schrijfstijl. Het is beeldend geschreven met soms een beetje veel poespas. Sommige stukken zijn vaag en zorgen voor verwarring bij de lezer.

De spanning in het boek is voelbaar en wordt goed opgebouwd. Er staat iets te gebeuren. Er gebeurt heel veel in het boek en tegen het einde had het boek me te pakken. Wegleggen kon niet meer en het boek moest uit.

De personages in het boek blijven oppervlakkig en eenvoudig. Thurn is een interessant personage en van hem wil je meer weten. Het verhaal is goed bedacht en zorgt soms voor verrassingen. Toch blijf je achter met een aantal vragen.

Verkoold verleden zorgt soms voor verrassingen.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

One Reply to “Recensie: Verkoold verleden – Maarten van Bommel & Mariska de Graauw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge