Recensie: Wild boys in het donker 1 & 2 – Melissa Foster

Covers van Kobo

Auteur Melissa Foster schreef de heerlijke serie ‘Bad boys in het donker’. De serie Wild boys in het donker kun je los lezen, maar heeft raakvlakken met de eerdere serie. In mijn recensie vertel ik je graag alles over deel 1 en 2. Lees je mee?

Het verhaal van Wild boys in het donker: Logan

Logan Melissa Foster

Stella “Stormy” Knight is een expert in verstoppen, van zowel haar gevoelens, haar verleden als haar identiteit. Af en toe moet ze even onder dat zware harnas vandaan komen en stoom afblazen, maar het duurt nooit lang voordat ze haar vermomming weer heeft aangetrokken en spoorloos is verdwenen.

Voormalig marinier en privédetective Logan Wild is meedogenloos in zijn doel de waarheid voor zijn cliënten te achterhalen. Hij werkt hard, speelt nog harder en komt altijd ongeschonden en ongebonden weg. Totdat hij de mysterieuze en verdomd sexy Stormy ontmoet, die hem naar meer dan een eenmalig avontuurtje laat verlangen.

Passie ontvlamt en hun diepe connectie is onmogelijk te negeren. Maar als ze samen een toekomst willen, moet Logan Stormy’s duistere verleden ontrafelen – en wanneer hij dat doet, moet hij klaar zijn voor de consequenties…

Mijn mening

De cover van ‘Logan’ is heel sexy. Je ziet een roodharige dame met een man in pak. Ik vind het fijn dat je de gezichten niet ziet. Je kunt je eigen verbeelding gebruiken tijdens het lezen. De covers hebben een bepaalde herkenbaarheid en passen goed bij elkaar.

‘Wild boys in het donker’ is een leuk vervolg op ‘Bad boys in het donker’. Er zitten een aantal leuke overlappingen in.

Melissa Foster brengt op een bijna nonchalante manier diepgang aan in het verhaal. Het is meer dan een sexy verhaal. Het heeft een vleugje mysterie en is soms spannend. Er zitten een aantal sexy scènes in, maar het is nergens ordinair. Het blijft in balans.

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Het verhaal van Wild boys in het donker: Heath


Dr. Heath Wild en Allyson Jenner wilden alleen maar een eenvoudig avontuurtje. Geen achternamen, geen verbintenissen. Maar voor Heath is het ondenkbaar dat het bij die ene keer, slechts dat ene voorproefje, blijft. En Ally kan op haar beurt de herinnering aan zijn handen op haar lichaam niet vergeten. De manier waarop hij naar haar had gekeken alsof ze zijn obsessie was, hoe hij haar tot het uiterste had gedreven en ervoor had gezorgd dat ze dingen had willen doen die ze nooit eerder had gedaan.

Eén nacht leidt tot één verleidelijk telefoontje. Maar kan één telefoontje leiden tot voor altijd?

Mijn mening

‘Heath’ vond ik minder dan ‘Logan’. Dit komt door het personage. Ik had een mindere klik met Heath. Het is wel een leuk en vermakelijk verhaal. De lat heb ik misschien te hoog gelegd na ‘Logan’ en de serie ‘Bad boys in het donker’.

Er staan in dit deel spoilers van deel 1. Het is daarom aan te raden om eerst deel 1 te lezen voor je aan deze begint en misschien zelfs eerst de serie ‘Bad boys in het donker’. Er zitten namelijk bepaalde overlappingen in. Je ziet bijvoorbeeld hoe het verdergaat met bepaalde personages uit de serie.

Melissa Foster heeft een fijne stijl en het leest lekker. Ik ben heel benieuwd naar de volgende twee delen in de serie.

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de boeken!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Wild boys in het donker

Auteur: Melissa Foster

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge