Recensie: Rozen met liefde – Linda Jansma

Cover van De Verhalenfabriek

Dit keer geen thriller van Linda Jansma, maar een lekkere feelgood! Rozen met liefde is een leuke feelgood met een randje. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Rozen met liefde

Elk jaar luistert Josefien single, samenwonend met kater Lenny, verslaafd aan Downton Abbey naar het verhaal van haar oma. Die vertelt dat ze al veertig jaar lang op 14 februari bloemen krijgt van een onbekende aanbidder die zich Valentijn noemt. Nu haar oma bijna negentig wordt, vindt Josefien dat het tijd is dat iemand gaat uitzoeken wie die geheimzinnige Valentijn eigenlijk is. En wie kan dat beter doen dan zijzelf? Haar zoektocht eindigt bij een kleine bloemenwinkel in een petieterig dorpje, dat gerund wordt door de enorm knappe bloemist Robin. Weet hij echt niet wie de onbekende Valentijn is, zoals hij beweert, of heeft hij iets te verbergen? Om daar achter te komen solliciteert Josefien naar een baantje in zijn winkel. Maar of dat nou zo verstandig is?

Mijn mening

‘Rozen met liefde’ heeft een vrolijke cover. Ik word direct blij van de kleuren. Het heeft iets zoetigs, maar het is niet overdreven.

Het verhaal is mooi en heeft iets breekbaars. Tegelijkertijd is het grappig en is het een heerlijk ontspannen verhaal. Ik heb regelmatig hardop gelachen. Ik vind het mooi hoe alles in dit verhaal naast elkaar kan bestaan. Het is leuk om eens iets anders dan een thriller te lezen van Linda Jansma.

Ik was even de weg kwijt na een tijdsprong, maar dat kwam uiteindelijk weer goed. Er sluipt ook een bepaalde rauwheid in het verhaal. Het is onverwachts heftig. Het is feelgood met een randje en dat vond ik origineel. Het is niet dat typische feelgoodverhaal. Laat je vooral verrassen door dit verhaal!

Rozen met liefde is niet dat typische feelgoodverhaal.

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Meer van Linda Jansma?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Rozen met liefde

Auteur: Linda Jansma
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097965 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: Rozen met liefde – Linda Jansma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge