Recensie & Winactie: Nu of nooit – Kristel Groenenboom

Ik ben gek op inspirerende boeken. Op dag negen van Blogmas heb ik een recensie van Nu of nooit van Kristel Groenenboom voor je. En… je maakt kans op één fysiek exemplaar!

Het verhaal van Nu of nooit

Toen Kristel op 23-jarige leeftijd het containerbedrijf van haar vader wilde overnemen, verklaarde iedereen haar voor gek. Inmiddels is ze bekend als de containerqueen van Nederland. Haar motto: twijfelen is goed, maar proberen is beter.

Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat de hele wereld tegen je is? Trek je niets aan van wat anderen van jou vinden en doe alles wat je kunt om je droom te verwezenlijken. Geef nooit op. Laat je overtuigen door Kristel, die in dit boek beschrijft hoe ze zelf de ene na de andere tegenslag overwint. In haar ontdekkingstocht naar haar eigen grenzen leert ze lassen, geeft ze advies aan een minister en leert ze in Italië hoe je betere lasagne kunt maken dan je schoonmoeder. Denk groot en ga ervoor. Het is nu of nooit.

Kristel Groenenboom is ondernemer en eigenaar van het gelijknamige internationale containerbedrijf. Ze werd bekend met haar boek Mag ik meneer Kristel even spreken? Ze werd uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financiële Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.

Mijn mening

‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’ is het eerste boek van Kristel Groenenboom. Het is een boek dat nog hoog op mijn verlanglijstje staat. Toen Uitgeverij Haystack het boek ‘Nu of nooit’ liet zien, was ik zo nieuwsgierig. En… het maakte al mijn verwachtingen waar.

De stijl van Kristel Groenenboom is heel fijn. Het is gewoon heel duidelijk. Geen extra franjes. Ze durft te zeggen waar het op staat. To the point en met voorbeelden weet ze het verhaal tot leven te brengen. Het is bijna alsof je bij haar op de bank zit.

De vormgeving van ‘Nu of nooit’ is heel goed gedaan. Het is een aantrekkelijk boek en misschien maakt het de ‘drogere’ stof wat interessanter. Het formaat is trouwens ook erg handig. Je kunt het makkelijk meenemen.

De humor van Kristel werkt aanstekelijk. Je wordt echt gemotiveerd en geïnspireerd. Naast de zakelijke verhalen en adviezen is ze ook heel persoonlijk. De anekdotes en de voorbeelden ondersteunen haar verhaal. Daarnaast haalt ze verschillende onderzoeken aan die je nog meer inspireren.

Zoek je nog een motiverend en inspirerend boek? Lees dan ‘Nu of nooit’. Je wordt niet teleurgesteld.

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van Nu of nooit

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Je maakt nu kans op één fysiek exemplaar van ‘Nu of nooit’.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 10 december 2021 om 23.59 uur.

Op  11 december 2021 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 12 december 2021 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 12 december 2021? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs en tot morgen!

Veronique

Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Nu of nooit

Auteur: Kristel Groenenboom
Uitgever: Uitgeverij Haystack
ISBN paperback:  9789461264572 
ISBN e-book: 9789461264855 

7 Replies to “Recensie & Winactie: Nu of nooit – Kristel Groenenboom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge