Recensie & winactie: Onder jouw huid – Margareth Hillebrandt

Alweer de één na laatste recensie van januari. Ik heb vandaag de recensie van Onder jouw huid van Margareth Hillebrandt. Je maakt ook kans op één fysiek exemplaar! Lees en doe je mee?

Het verhaal van Onder jouw huid

De dertigjarige Lena is evenals haar moeder bipolair. Ze verwaarloost zichzelf, voelt zich minderwaardig en heeft vaak moeite met het leven. Veerle, Lena’s buurvrouw, lijkt alles mee te hebben: haar uiterlijk, haar leuke baan en haar prachtig ingerichte huis. Als Veerle in opdracht van het modehuis waarvoor ze werkt drie maanden naar Buenos Aires vertrekt, vraagt ze Lena om op haar kat Dali te passen. Met het overhandigen van haar huissleutel geeft ze Lena niet alleen de toegang tot haar huis, maar ook tot haar leven. Voor beide vrouwen heeft dit desastreuze gevolgen.

Mijn mening

‘Onder jouw huid’ kruipt onder je huid. Het is een indringend verhaal. De cover viel me als eerste op. Wat is hij tof! Het is een beetje mysterieus en eng. Het past perfect bij de sfeer. De titel is goed gekozen.

Lena is een intrigerend personage. Als je vanuit haar perspectief leest voel je je zoals zij. Het is melancholisch en een tikkeltje verdrietig. Op een mooie manier brengt Margareth Hillebrandt diepte in het personage aan. Dit doet ze met flashbacks. Ze hebben een duidelijk doel en geven een mooi beeld van Lena. Ik was er stil van. Veerle is een echte tegenhanger van Lena. Ze lijkt sprankelend. Daarnaast vond ik haar verrassend.

De stijl van Margareth Hillebrandt is fijn. Het is makkelijk. Soms miste ik de rode draad in het verhaal en vroeg ik me af waar het verhaal naar toe zou gaan.

Margareth Hillebrandt durft heftige onderwerpen aan te snijden. Deze onderwerpen kunnen je triggeren. Misschien is een triggerwaarschuwing op zijn plek. De onderwerpen worden treffend neergezet en komen enorm binnen. Ik werd soms zelfs een beetje misselijk. Het roept zoveel op. Ik vond het heel indringend.

Onder jouw huid is intrigerend!

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van Onder jouw huid (GESLOTEN)

Nieuwsgierig geworden naar ‘Onder jouw huid’? Mooi! Je maakt nu kans op 1 fysiek exemplaar!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 31 januari 2022 om 23.59 uur.

Op  1 februari 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor  2 februari 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 2 februari 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Je gegevens worden doorgestuurd naar de uitgeverij. Zij zorgen dat het boek bij jou terechtkomt. Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij LetterRijn voor het boek en de winactie!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Onder jouw huid

Auteur: Margareth Hillebrandt
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn
ISBN hardcover:  9789493192164 
ISBN e-book: 9789493192218  

19 Replies to “Recensie & winactie: Onder jouw huid – Margareth Hillebrandt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge