Recensie: Zomer in het kunstcafé – Sue McDonagh

Ik schreef weer een recensie voor Feelgoodboeken.nl! Deze keer deel ik de recensie van Zomer in het kunstcafé van Sue McDonagh. Lees je mee?

Het verhaal van Zomer in het kunstcafé

Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid… Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen? Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen. Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

Mijn recensie lees je hier!

Liefs,

Veronique

*De recensie is onderdeel van Feelgoodboeken.nl

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier. Ik heb dit boek wel gewonnen!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Zomer in het kunstcafé

Auteur: Sue McDonagh
Uitgever: Choc Lit
ISBN paperback:  9789463982405 
ISBN e-book: 9781386646372 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge