Recensie & winactie: Waar ik voor leef – Karen Kingsbury

Als ambassadeur van Feelgood met een hart kreeg ik Waar ik voor leef van Karen Kingsbury. Wat was dit een mooi verhaal. Ik vertel je graag alles over dit verhaal én ik mag een exemplaar weggeven!

Het verhaal van Waar ik voor leef

In ‘Waar ik voor leef’ van Karen Kingsbury wil Tommy Baxter zijn droom om politieagent te worden najagen, maar zijn moeder wil daar niets van weten, omdat ze haar vader is verloren op 11 september. Terwijl Tommy in de familiegeschiedenis duikt, raakt hij ervan overtuigd dat hij het onrecht in de wereld wil bestrijden. Als zijn vriendin ziek wordt en moet vechten voor haar leven, beseft hij echter dat de strijd nog maar net begonnen is…

Mijn mening

‘Waar ik voor leef’ is een heel mooi verhaal. Het is wel een verhaal met heftige gebeurtenissen en veel emoties. Ik heb regelmatig gehuild bij dit verhaal, omdat het je zo raakt. Als je een vrolijke feelgood verwacht dan kom je bedrogen uit.

Het geloof speelt een grote rol in dit verhaal en daar moet je wel van houden. Ik vond het juist een mooie toevoeging aan het verhaal.

De personages zijn heel warm, liefdevol en bijna levensecht. Dit boek is onderdeel van de serie over de familie Baxter. Die boeken heb ik (nog) niet gelezen en daardoor was ik soms kwijt wie wie was. Ik moest even wennen.

Het verhaal leest zo makkelijk. De stijl van Karen Kingsbury heeft me geraakt en ik ben benieuwd naar meer van deze auteur!

Waar ik voor leef is een warm, liefdevol verhaal!

Winactie: Maak kans op Waar ik voor leef

Benieuwd naar ‘Waar ik voor leef’? Je maakt nu kans op één fysiek exemplaar van Karen Kingsbury!

Hoe doe je mee?

Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres.

De winactie sluit op 3 maart 2022 om 23.59 uur.

Op  4 maart 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 6 maart 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 6 maart 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik stuur jouw boek per post op. Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek en de winactie!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Waar ik voor leef

Auteur: Karen Kingsbury
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback:  9789029732031
ISBN e-book: 9789029732048

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

22 Replies to “Recensie & winactie: Waar ik voor leef – Karen Kingsbury”

 1. Hoi,
  Dit lijkt me een super leuk boek 🙂.
  Ik lees heel graag ontroerende verhalen.
  Daarom doe ik graag mee aan de actie 🙂.

  Groetjes

  Françoise

 2. Wat een mooie actie! En wat klinkt het verhaal al mooi, ik ben heel benieuwd en doe graag mee met de winactie! 🥰🍀

 3. Dit lijkt mij een mooi boek, heb net het verhaal gelezen wat jij schrijft en dit trekt mij wel. en doe dan ook graag mee met de winactie.

 4. Ik doe graag mee met deze winactie. Deze schrijfster ken ik nog niet, dus ik ben erg benieuwd. En een heerlijke feelgood is altijd welkom!

 5. Ik kreeg meteen kippenvel toen ik las dat het over 11 september ging. Dit gebeuren heeft me zo ontzettend aangegrepen dat ik dit boek dan ook erg graag wil lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge