Recensie: Mag ik meneer Kristel even spreken? – Kristel Groenenboom

Wist je dat dit het duizendste artikel op Veronique’s Boekenhoekje is? Hoe tof! Terug naar de orde van de dag. Ik heb vandaag de recensie van Mag ik meneer Kristel even spreken? van Kristel Groenenboom voor je. Van deze inspirerende auteur en ondernemer las ik al ‘Nu of nooit’. Lees je mee?

Het verhaal van Mag ik meneer Kristel even spreken?

Kristel Groenenboom runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Maar een jonge, vrouwelijke directeur van een succesvol internationaal bedrijf? Die in een Porsche rijdt? Dat past niet in het plaatje van veel klanten en leveranciers, die dan dingen vragen als: * ‘Kun je vragen of de baas zo komt?’ * ‘Aan wie kan ik de technische vragen stellen?’ * ‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’ In dit boek rekent Kristel af met alle vooroordelen waar ze elke dag mee te maken heeft. Niet iedere succesvolle ondernemer is man, blank en 46. Niet iedere vrouw heeft een hekel aan techniek, boekhouden en auto’s. Een must-read voor vrouwen die net als Kristel willen afrekenen met vooroordelen en gewoon willen werken. Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Ze geeft leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd ze uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.

Mijn mening

In ‘Nu of nooit’ leerde ik de stijl van Kirstel Groenenboom al kennen. Haar stijl is eerlijk, hard, maar respectvol. In dit boek komt dit zelfs nog meer naar voren. Het is kwetsbaar, maar tegelijkertijd heel krachtig.

‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’ is haar eerste boek. Je leert hier Kristel kennen, maar ook haar manier van ondernemen en leiderschap komt naar voren. Een inspirerend boek voor andere ondernemers of als je gewoon geïnspireerd wilt worden.

Het boek is heel mooi opgemaakt. De vormgeving is perfect uitgevoerd. Ik had eerlijk gezegd van Uitgeverij Haystack ook niks anders verwacht.

Na het lezen van dit boek ben je gemotiveerd en geïnspireerd om aan de slag gaan. Het liet me nadenken over verschillende vragen en sommige vooroordelen waren heel herkenbaar. De titel vind ik trouwens ook erg goed gevonden. Hij is aansprekend.

Zoek je nog een inspirerend boek over ondernemen? Lees dan ‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’!

Mag ik meneer Kristel even spreken? is motiverend en inspirerend!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Mag ik meneer Kristel even spreken?

Auteur: Kristel Groenenboom
Uitgever: Uitgeverij Haystack
ISBN paperback:  9789461262417 
ISBN e-book: 9789461262639 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge