Recensie: Zomerdromen – verschillende schrijvers

Van auteur Lianne Reijntjes kreeg ik de vraag of ik de nieuwe verhalenbundel Zomerdromen wilde lezen. Het is een bundel met verhalen van 15 schrijvers. Van deze bundel krijg je je gegarandeerd een zomers gevoel! In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Zomerdromen

Hier gaat ‘Zomerdromen’ over:

Volg Cassie overal en nergens naartoe, met de wereld aan haar voeten. Vind jezelf net als Iris terug op het Italiaanse platteland. Ga lekker mee zwijmelen in de Franse lavendelvelden met Nora en Mandy. Vertoef onder de Spaanse zon om daar net als Liva, Roos en Gia verliefd te worden. Of blijf thuis en ga gezellig mee aan het werk met Lara, Amber en Eline! Misschien vlieg je net als Sascha en Lotte met hun vriendinnen overseas, of ga je met Linda mee voor een zomerflirt op het strand. Of houd je een staycation met een knappe man, net als Manon en Olivia?

Mijn mening

‘Zomerdromen’ is een heerlijke bundel vol zomerse verhalen. Van grappige tot hele romantische verhalen. Alles komt in deze bundel voorbij! Je krijgt er echt een zomers gevoel van.

Het leukste aan deze bundel: de 15 verschillende auteurs. Iedere schrijfster heeft haar eigen stijl en elk verhaal is zo verschillend. Geen enkele lijkt op elkaar. Heerlijk!

Alle verhalen hebben één ding gemeen: het is feelgood! Het geeft je een heel goed gevoel. En eigenlijk wil je meer. Het is jammer als je het laatste verhaal leest, want is het boek uit.

De voorkant is heel erg mooi. Je krijgt direct zin in de zomer en vakantie. Hij past zo goed bij alle verhalen en de sfeer van de bundel.

Deze schrijfsters werkten mee aan deze bundel: Michelle Ekermans, Vanessa Gerrits, Nayana van Gurp, Liz Hartevelt, Sandra Kolhoff, Vivian van Leeuwen, Darina Nykl, Marleen Ouwekerk, Lianne Reijntjes, Marij van de Sanda, Joyce Sikkink, Jeanine Suiker, Nydia Thung, Mariska Vermeulen en Heleen van Wijk.

Zoek je een zomerse verhalenbundel, dan zit je met Zomerdromen helemaal goed! Je krijgt het ultieme vakantiegevoel van dit boek.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Lianne Reijntjes voor het boek!

Je kunt het boek hier kopen

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Zomerdromen

Auteur: Verschillende auteurs
Uitgever: –
ISBN ebook: 9789083066905
Prijs ebook: €3,99

2 Replies to “Recensie: Zomerdromen – verschillende schrijvers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge