Recensie: Faye en Sean – Marina Folkers

Faye en Sean

Vandaag, 30 juni 2020, komen twee boeken van Marina Folkers uit als paperback! ‘Zoektocht terug’ en ‘Faye en Sean’ waren al verkrijgbaar als e-book, maar nu dus ook als paperback. Vandaag vertel ik je meer over Faye en Sean. Dit is trouwens het debuut van Marina Folkers. Lees je mee?

Het verhaal van Faye en Sean

Dit staat op de achterkant van ‘Faye en Sean’:

In ‘Faye en Sean’ wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?

Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Mijn mening

‘Faye en Sean’ is het debuut van Marina Folkers. Ik merkte dat ook aan de stijl van Marina Folkers. In de latere boeken, zoals ‘Meer dan ooit’ en ‘Onder de sterren van Montpellier’, merk je dat de stijl van Marina gegroeid is. Toch weet de stijl van Marina Folkers mij in ‘Faye en Sean’ ook te raken. Het is hartverwarmend.

In het begin moest ik even wennen. Misschien komt het door de leeftijd van Faye. Ze is namelijk heel erg jong. Naarmate ze ouder wordt, groeit ze als persoon. Sean maakt ook een mooie groei door. Beide personages hebben mooie lagen in hun karakter. Hierdoor worden ze levensecht. Je wordt meegenomen in de levensloop van de personages. Hierdoor ‘groei’ je eigenlijk mee op.

‘Faye en Sean’ is een lekkere feelgood. Het is een warm verhaal met diepe emoties. Marina Folkers weet goed de emoties van de personages over te brengen. Je weet misschien wel hoe het eindigt, maar dat maakt het verhaal niet minder leuk.

Het verhaal is gewoon heerlijk! Je droomt weg en je wordt meegenomen in de levens van Faye en Sean. Zoek je nog een leuke feelgood? Lees dan zeker dit debuut van Marina Folkers.

Faye en Sean is een heerlijke feelgood. Het verhaal is hartverwarmend.

Vanaf 30 juni 2020 kun je ‘Faye en Sean’ en ‘Zoektocht terug’ kopen als paperback! Je kunt de boeken kopen bij de lokale of de online boekhandel.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Faye en Sean

Auteur: Marina Folkers
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
ISBN ebook: 9789020537567 
Prijs ebook: €7,99
ISBN paperback: 9789020537550 
Prijs paperback: €12,50

2 Replies to “Recensie: Faye en Sean – Marina Folkers”

  1. Wat leuk deze titel weer langs te zien komen. Ik las het vier jaar geleden toen het voor het eerst uit kwam en het had mij toe blij verrast. Heerlijke feelgood met vleugje humor. Fijn boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge