Recensie: Zon, zee & zomerkriebels – Diverse auteurs

Van auteur Lianne Reijtjes mocht ik de nieuwe verhalenbundel Zon, zee & zomerkriebels lezen. Samen met Annemieke Heller organiseerde ze de feelgood-schrijfwedstrijd. Het resultaat is deze leuke bundel met vijf zomerse verhalen. Ideaal om even weg te dromen tijdens de herfst of natuurlijk op het strand in de zomer. Ik vertel je graag meer over deze bundel. Lees je mee?

Het verhaal van Zon, zee & zomerkriebels

In de verhalenbundel ‘Zon, zee & zomerkriebels’ staan vijf zinderende zomerverhalen die je per direct naar een mooie vakantiebestemming brengen.

Hoofdpersonen Eline, Esmee, Sheila, Tijmen en Laura beleven een mooi avontuur, worden verliefd en brengen de zomer naar je toe! Ideaal voor op regenachtige dagen waarop je lekker met een dekentje op de bank kunt wegkruipen, maar ook op vakantie als je met je handdoek op het strand ligt is dit een perfecte zomerse must-read!

Mijn mening

Het eerste verhaal is van Mirjam Aarts. Het is een heerlijk zomers verhaal. Het is echter wel een tikkeltje voorspelbaar, maar toch vond ik dat niet erg. Het is gewoon lekkere feelgood!

Sandy Stokkel schreef het tweede verhaal. Dit was mijn kennismaking met Sandy en ik wil meer! De stijl is zo fijn.

Lianne Reijntjes schreef ook een verhaal voor deze bundel. En het is echt een ’typische Lianne’ geworden! Ik vond hem heel erg leuk!

Wendy de Liefde won ook een plekje in deze bundel. Het verhaal is zo ontzettend romantisch! Ik vond hem heerlijk. Het smaakte zeker naar meer.

Het verhaal van Annemieke Heller is de afsluiter van deze bundel. En wat voor afsluiter… Het is zo leuk! Ik wil gewoon meer lezen van Annemieke!

De bundel is een heerlijke mengelmoes van romantische verhalen. Ik heb genoten van de verhalen van de dames.

Zon, zee & zomerkriebels is zo leuk!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Lianne Reijtjes voor het boek!

Je kunt het boek hier gratis downloaden!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Gegevens van Zon, zee & zomerkriebels

Auteur: Diverse auteurs
Uitgever: Liannes Letters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge