Unboxing & Zin in Feelgood-event

Wieh! Ik heb zoveel zin om dit artikel met je te delen! Ik mocht naar het online Zin in Feelgood-event. Van tevoren kon ik al in de stemming komen met een toffe goodiebox. Ik nam een unboxing-video op en ik ga je iets meer vertellen over het event! Kijk je mee?

Unboxing

We beginnen met de unboxing van de toffe goodiebox! Kijk je mee?

Hier kun je meer lezen over de twee boeken die in de box zaten:

Het Zin in Feelgood-event

En toen was het zover: Het Zin in Feelgood-event! Het event vond plaats via Zoom en het was zooo leuk!

Cindy Pieterse was de host van deze leuke avond. Wat een leuke vrouw en zoveel humor! We begonnen met Giving Birt to a BABY and a BOOK met Lisette Jonkman en Marloes Berghege. De twee dames waren allebei zwanger tijdens het opnemen van het filmpje. Marloes is al bevallen van dochtertje Puck (proficiat Marloes)! Terug naar het onderwerp boeken. Marloes komt eind juni met de digital only serie ‘De Koffiesalon’ en Lisette komt in het najaar met een kerstboek.

Meer informatie over het eerste deel van ‘De Koffiesalon’ kun je hier lezen. Ik ben benieuwd naar deze serie!

Daarna vroeg Cindy Pieterse Marjoleine Tel en Karin Quint het hemd van het lijf met THIS or That. Leuke stellingen en een leuke manier om ze te leren kennen, want dit zijn namelijk tweede nieuwe auteurs bij Luitingh-Sijthoff. Van Marjoleine Tel is de serie ‘Campinggeluk‘ uitgekomen als digital only serie. Karin Quint debuteert met het eerste deel, ‘Het koetshuis’, van de serie over Landgoed Rosaville. Deze kom 30 juni uit!

Het was een vol programma, dus we gingen snel door met Waarzegster Tamara Haagmans. Dit was zo hilarisch. Tamara was een waarzegster en het was gewoon te grappig. Lichtjes, rook en een rare toekomstbol waren het gevolg. Heerlijk! Ze komt trouwens met een nieuw boek in juni, namelijk ‘Met een beetje geluk’.

De schrijfwedstrijd van Zin in Feelgood werd aangekondigd en Anna Thomas (Marja West) gaf schrijftips. Haar boek ‘Onder de Spaanse zon’ is net uit. En die cover is waanzinnig!

Als laatste auteur werd Chantal Claassen voorgesteld. Zij is gedebuteerd met haar roman ‘Flessenpost’. Dit boek zat ook in de goodiebox! Benieuwd naar!

Er was ook een quiz via Kahoot en dat was zo leuk. Ik wist niet zoveel vragen, maar dat is niet erg. Ik had een hele fijne avond!

En wat komen er een mooie boeken in juni uit… Ze komen allemaal op mijn lijstje!

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*Je werd voor het event ingeloot. De goodiebox heb ik gekregen.

*Dit artikel is niet betaald. Het is vooral mijn enthousiasme dat ik met je wilde delen! Meer informatie over samenwerkingen kun je hier lezen.

*Dit artikel bevat affiliate links naar Nextory. Meer weten? Lees dan de disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge