Verhuisblog #3: Poetsen, nog meer inpakken & gevoel

De derde verhuisblog staat alweer voor je klaar! We pakten nog meer dozen in, brachten al spullen naar de berging, poetsten alles en hoe beleef ik het verhuizen. Ik ga het je allemaal vertellen. Lees je mee?

Inpakken, inpakken en nog meer inpakken

Inmiddels kan ik geen verhuisdoos meer zien. Bijna elke plek in ons oude huis staat vol met dozen en steeds vaker ben ik spullen ‘kwijt’. Er zijn ook al een aantal spullen naar de berging gegaan, zoals de kerstspullen. Langzaam komen we ergens!

In het kastje hieronder zie je mijn nog te lezen boeken en recensie-exemplaren. Deze moesten natuurlijk ook ingepakt worden en die mochten dan weer niet bij de ‘normale’ boeken. Het is een heel geplan!

Poetsen

Mam hielp me mee met het poetsen van het hele appartement. Geloof me… het was zo nodig! Het ruikt nu zo lekker fris. De keuken is ook al een beetje ingericht. Later gaan we alles nog een plekje geven, maar nu moest het gewoon even in de kastjes.

Hoe beleef ik de verhuizing?

Op dit moment heb ik nog allebei: ons oude huis en het nieuwe appartement. Straks kan ik niet meer terug naar ons oude huis en tegen dat gevoel zie ik op dit moment op. Het is alsof ik iets moet achterlaten, maar het is goed. Het is een huis voor iemand anders. Ik begin aan een nieuw hoofdstuk.

Eigenlijk is het hele verhuisavontuur een soort rouwproces. Op dit moment weet ik nog niet hoe het is om in ons nieuwe huis te wonen. Je weet niet hoe het is. Je kunt je alleen indenken hoe het gaat zijn. Ik ben nieuwsgierig, maar tegelijkertijd voelt het heel raar. Ik weet dat ik het allemaal mag voelen en dat het een proces is. Tegelijkertijd heb ik zin in mijn nieuwe avontuur. Ik ben nieuwsgierig en heb zin in iets nieuws.

De afgelopen week werkte ik op mijn laptop in het nieuwe huis en dat ging prima tussen de verfspullen. Tom kwam ook op bezoek!

Dit was deze verhuisblog alweer! De tijd vliegt echt om!

Tot de volgende keer!

Tot volgende week!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen?  Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge