Verhuisblog #4: De verhuizing & de eerste dagen

In deze verhuisblog gaan we eindelijk verhuizen! Ik neem je mee tijdens onze verhuizing en ik laat je de eerste paar dagen zien. Lees je mee?

De verhuizing

We hadden een heus ‘verhuisteam’ en wat ben ik iedereen dankbaar. We zijn op zaterdag 20 maart om half 8 ’s ochtends begonnen. Eerst hebben we de grote verhuisbus opgehaald en die zijn we gaan vullen. We begonnen met een hoop dozen en wat kasten. Samen met een vriend was ik in ons nieuwe appartement en wij zorgden ervoor dat alles boven kwam. Je wordt op zo’n verhuisdag echt geleefd. Wat hadden we een geluk met het weer! De hele week regende het, maar op die dag scheen de zon en was het heerlijk weer. De eerste nacht sliepen we als een blok. Wat waren we moe!

De eerste dagen

De eerste dag in ons nieuwe huis begonnen we met een ontbijt met verse eieren en broodjes. Heerlijk! Ik deed o.a. boodschappen en ruimde vooral veel op. Je bent de hele tijd spullen aan het zoeken en het is eigenlijk een soort kamperen.

Tijd om de boel op te ruimen en in te richten! De avond bracht ik met een kop thee op de bank door.

Maandag begon ik met uitpakken van dozen en het inrichten van kamers. Een leuk klusje! Ik maakte het ook een beetje gezellig in huis!

Op dinsdag ruimde ik de klerenkasten en de boekenkasten in. Wat is het fijn als alles een plekje heeft. Er zit trouwens geen systeem in mijn boekenkasten ­čśë

Tussendoor wandelde ik ook met Tom in het bos vlakbij. Wat een mooie route!

Het is natuurlijk even wennen in een nieuw huis. Je moet wennen aan de omgeving, geluiden en hoe bepaalde dingen gaan. Maar het voelt nu al zo vertrouwd en zo fijn! Ik had niet gedacht zo snel te wennen en dat ik me zo snel zou thuis voelen. Het oude huis voelt ook (bijna) niet meer als thuis. Het is nu een huis zonder ziel. De inwoners en je eigen spullen maken iets een thuis. Dat heb ik geleerd van dit hele proces.

Dit was de vierde verhuisblog. De volgende keer neem ik je mee op gordijnenjacht en laat ik mijn badje aan je zien!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen?  Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

5 Replies to “Verhuisblog #4: De verhuizing & de eerste dagen”

  1. Hey Veronique, wat een leuke blogpost! Wij gaan binnenkort ook verhuizen. Erg spannend allemaal en daarom vinden wij het leuk andere ervaringen te lezen. Een verhuisbusje huren lijkt ons ook erg handig. Verder denken we na over een tijdelijke opslag, zodat we de ruimte hebben om te klussen.

  2. Hoi Veronique,

    Wat een leuke blog heb je geschreven over je verhuizing. Wat leuk om je ervaringen te lezen. Ben wel benieuwd of je ook een verhuisplanning hebt gemaakt? Soms wil dat wel eens helpen.

    Groetjes Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge