Veronique’s Week #12: Night of the proms 2018 & The Indie Awards!

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Deze Veronique’s Week zit vol met foto’s van Night of the Proms 2018 en ik deel het toffe nieuws (waar ik van ging dansen). Lees je mee?

Donderdag 

De donderdag was een gewone stagedag en ik kreeg post! Het boek Blauw Bloed van Mary Ritsema lag in de brievenbus. Er zat ook een mooie kaart met quote en lieve tekst van Boekengilde bij.

Vrijdag

Vrijdag lagen er drie boeken in mijn brievenbus. Obsessie van J.L. Butler van HarperCollins, Knalpot van Daan Goppel en Blauw Hout van Roland Verbiest van Uitgeverij Elmar. Binnenkort lees je de recensies op mijn blog!

Zaterdag 

Zaterdag ging ik naar Night of the Proms. En ik vond het geweldig! Verschillende artiesten (Seal, Milow, Suzanne Vega en Earth, Wind & Fire) kwamen langs en uiteraard zong ik keihard mee met John Miles. Ik heb gedanst, geschreeuwd, geklapt en keihard meegezongen. Het was een supergave editie! Hieronder wat foto’s! Deze kon ik jullie niet onthouden 🙂

Maandag

Je hebt het vast al gezien op social media: ik ben het tweede jurylid van The Indie Awards. The Indie Awards worden uitgereikt aan Indie-auteurs (selfpublishers of auteurs die boeken in eigen beheer uitgeven). In december, januari en februari ga ik alle toffe boeken van de longlist lezen en in maart volgt de shortlist. De winnaars worden bekend gemaakt op 13 april 2019 op een feestelijke locatie in Amsterdam. Zie ik jou daar?

Je kunt nog stemmen tot eind november! Hier kun je meer lezen en stemmen.

Ik voel me ontzettend vereerd, heel dankbaar en ontiegelijk trots. Het is een beetje een droom die uitkomt… Ik neem jullie fijn mee in het proces van The Indie Awards, dus je kunt nog updates verwachten over mijn ervaringen!

Dinsdag

De dag was druk en ik werkte heel hard. ’s Avonds kookte ik pasta pesto en er lagen twee boeken in mijn brievenbus te wachten. Van Emma Anna kreeg ik haar boek Vecht voor jou en van de Droomvallei Uitgeverij kreeg ik de verhalenbundel Paal 15. Heel blij mee!

Zo! Dit was het voor deze week. Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge