Veronique’s Week #15: Hoe gaat het? 

Dag lieve allemaal, hoe gaat het met jullie? Wat heb ik jullie gemist, wat heb ik het bloggen en lezen gemist. Maar ik ben terug, althans… voorlopig alleen nog met de Veronique’s Week-artikelen. De recensies en andere artikelen zullen snel volgen.

Maar hoe gaat het met me? Ik was een tijdje afwezig op mijn blog en op social media. Met de feestdagen kreeg ik de griep en op 6 januari ging ik door mijn rug. Dat blijkt misschien een hernia te zijn en dus sta ik stil. Niet letterlijk, want dat lukt niet. Ik oefen met lopen (steeds iets verder en langer), zitten, staan en liggen. Ik doe mijn fysio-oefeningen en ik slik pijnstillers. Hier word ik alleen beetje duf van. Soms doe ik dagen over een boek… Ja echt! Ik werk verspreid over de dag aan stage. En dat voelt goed. Soms ging het mentaal even niet lekker. En dat mag. Het is gewoon frustrerend.

Kortom geen goed begin van 2019. Maar er zijn nog 11 mooie maanden over. En er komen leuke dingen aan en ik neem je gewoon weer mee.

En nu heb ik eerst nog wat foto’s van de afgelopen week. Ik kreeg vooral veel boeken opgestuurd en dat maakte me zo blij.

Donderdag 

Van Uitgeverij LetterRijn kreeg ik Onder invloed van Tamara Onos.

Vrijdag 

Van Uitgeverij Aspekt kreeg ik zo’n toffe doos met boeken. Ik werd er blij van! Van een aantal boeken zullen recensies online komen!

’s Avonds komt Tom logeren en hij  kruipt tegen mijn pijnlijke been aan. Ik begin in het boek Blauw hout van Roland Verbiest. Dit boek kreeg ik van Uitgeverij Elmar! Interessant kijkje in het leven in Congo. 

Zaterdag 

Ik moet lopen, zitten, staan en liggen afwisselen. En dan is afleiding van de pijn soms handig. Ik begon daarom ook in deze thriller van Tamara Onos. Ik lees nu dus twee boeken door elkaar. Iets met concentratie en pijn 😊

En… tot nu toe is Onder  invloed heel spannend, heeft het goede wendingen en het personage heeft een interessant beroep. Dit boek is mijn Tip van Veer!

P.s. Inmiddels is hij uit. Aanrader!

Maandag 

Maandagavond probeerde ik de thriller Het bos van de Legenden van Kevin de Haan te lezen. Ergens is het spannend en het maakt me nieuwsgierig naar meer. Dit boek staat op de longlist van The Indie Awards!

P.S. hij is uit! Aanrader!

Dinsdag 

Ik kreeg van New Book Collective het boek Het interview van Pat Donnez. En het was leuk aangekleed. De Chinese kaartjes zijn echter niet van hun en deze zaten als verstekeling in mijn pakket. Ik lag in een deuk 😂

Woensdag

Tussen het lopen, bewegen e.d. las ik Het interview van Pat Donnez. Sommige zinnen zijn pareltjes!

En het sneeuwde. Ik word er blij van! Van BoekenGilde kreeg ik ook nog het boek Wrede onschuld van Marianne Swinkels. De cover vind ik te gek!

Zo! Dit was hem!

Hoe gaat het met jullie? 

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

5 Replies to “Veronique’s Week #15: Hoe gaat het? ”

  1. Wat fijn om weer wat van je te lezen! Balen dar je een hernia hebt, hopelijk ben je snel weer opgeknapt. De boeken stromen je huis binnen zie ik, dus je hoeft je niet te vervelen. Nog beterschap

  2. Neem je tijd en fijn dat je weer wat meer concentratie hebt om te gaan lezen. Zelf ook twee weken al stilte op blog en concentratie zeer laag dus weet wat het is om te moeten missen.
    De boeken lopen niet weg, je blog loopt niet weg, en je lezers lopen niet weg… eerst op naar herstel en naar de rest van een mooi jaar !
    Sterkte en beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge