Veronique’s Week #21: Wie is de mol?!

Ik neem je weer mee in een nieuwe week. Zaterdag was natuurlijk de finale van Wie is de mol?. Ik wist het op een gegeven moment zeker: Sarah was de mol… (Let op: SPOILER ALERT). Kijk je mee?

Vrijdag 8 maart 2019

Ik had een mooie droom over mijn oma. En ik werd met goede zin wakker.Op Facebook kwam ik Roosje Rosalie tegen. Dit deed me denken aan een schilderij dat ze ooit voor ons maakte. Ze schilderde ons allereerste konijn Frommeltje. Een bijzonder konijn. Ik wilde jullie haar even tippen! Ze maakt hele mooie mokken, kaarten, maar ook tekeningen op bestelling. Hier is een linkje naar haar site.

Nog 4 boeken en dan heb ik de boeken van The Indie Awards (bijna) allemaal gelezen. Er komt nog (volgende week dacht ik) een blog over mijn ervaring als jurylid. Tot nu toe: een geweldige achtbaan van boeken!

’s Avonds ging ik in bad. En ik las Liefde op het menu van Wendy Brokers uit. Een mooie novelle over een klassieke liefde, maar wel met diepgang. Aanrader!

Liefde op het menu van Wendy Brokers
Liefde op het menu van Wendy Brokers. Aanrader!

Zaterdag 9 maart 2019

Zaterdag nestelde ik mij op de bank met de boeken van The Indie Awards. Verder deed ik mijn oefeningen en liep ik een aantal rondjes. ’s Avonds was het Wie is de mol?-tijd! Ik wist het zeker: de mol was Sarah! Ik had allemaal theorietjes en aanwijzingen. En toen was het MEREL. Ik heb zoooo hard gelachen om mezelf en mijn overtuiging. Heerlijk seizoen!

Zondag 10 maart 2019

Ik heb bijna alle boeken gelezen van The Indie Awards en het was tijd om mijn aantekeningen te digitaliseren, in te vullen in een document en op te sturen naar de organisatie. Het was ontzettend veel werk, daar ga ik eerlijk over zijn. Maar het was ook heel leuk om terug te blikken!

In schreef op Instagram hoe ik het vond: een achtbaan vol boeken. Het was heel leuk om zoveel te mogen lezen, maar het leukste moet nog komen!

Maandag 11 maart 2019

Ik ging naar de fysiotherapie en kreeg nieuwe oefeningen. Ik mag traplopen (volgens een bepaalde techniek) proberen!

Ik werkte wat en ik kreeg een hele leuk mail van een uitgeverij. Ik was zooooooo blij! Zittend maakte ik een dansje.

Ik vind het lastig om uitgevers te mailen om bijvoorbeeld een boek aan te vragen. Soms doe ik het echter toch en mail ik gewoon. Nu met succes: ik mag een heel tof boek lezen! Meer in mei ­čśë

Dinsdag 12 maart 2019

Dinsdag werkte ik een beetje en ik las in Geestverwanten van Hilda Spruit. Het boek sleepte ik overal mee naar toe, zoals tijdens de lunch.

En toen was Geestverwanten uit.. Hemeltje! Hilda, wat deed je me aan?! Maandag komt de recensie online!

Ik begon in De naakte waarheid van Paul Kater. Althans dat was het idee… ik viel in slaap.

Woensdag 13 maart 2019

Ik keek de perspresentatie van Pinkpop! Leuke namen! Verder gebeurde er niks bijzonders.

Dat was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge