Veronique’s Week #23: Veel Tommy en goed nieuws

Een nieuwe week met nieuwe kansen. Het was een gevarieerde week met veel (verplichte) wandelingen, werk, studie en afspraken. Dankzij mijn lieftallige hernia ging alles heel rustig aan en alles binnen mijn grenzen. Ik neem je weer mee in mijn week!

Zondag 24 maart 2019

Op zaterdag vierden we de verjaardag van vriendlief alvast. Dit was een gezellige, maar heftige middag en daarna was ik kapot moe. Ik gaf vriendlief deze leuke kaart van Loesje. Grappig hè?

Op zondag lag ik in bed, deed ik oefeningen en ging ik wandelen. Veel meer kwam er niet uit me.

Ik las een Bouquetreeksje als afleiding, werkte in mijn planner en plande de komende week.

Maandag 25 maart 2019

En alweer maandag. Ik ging naar de fysiotherapie en kreeg goed nieuws. Ik mag gaan sporten onder begeleiding en mijn rug gaat een stuk beter. Ik kreeg ook goed nieuws wat betreft werk/stage. Ik was heel blij! Mijn week begon goed.

Ik werkte en studeerde. ’s Avonds begon ik in Duister verleden van Wim Hendrikse. Een spannende thriller. Het is het vervolg op Bloedband.

Dinsdag 26 maart 2019

Tommy kwam spelen (slapen dus) en samen gingen we wachten op vriendlief. Het enthousiasme van Tommy toen hij vriendlief zag, was zooooo leuk!

’s Avonds lag hij bij me. Zo heerlijk! Vriendlief en ik keken The Blacklist. We zijn nu bij seizoen 3.. en ik was in tranen door een aflevering. (Meer vertel ik niet i.v.m. spoilers!)

Woensdag 27 maart 2019

Woensdag was een leuke dag! ’s Ochtends werkte ik en ging ik brainstormen voor een banner. Heel leuk! Ik ben trouwens gek op dit jurkje van Only. De kleurtjes en het patroontje maken me zo vrolijk. Het stofje is zo zacht! Heerlijk!

Ik had een drukke dag en dat merkte ik ’s middags. Ik was kapot. Daarom ging ik mediteren en een boek lezen.

Donderdag 28 maart 2019 

Ik werkte en studeerde. Verder kreeg ik een leuk boek bij de post. Trammelant op het platteland van Geertrude Verweij lag in de bus!

Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen


One Reply to “Veronique’s Week #23: Veel Tommy en goed nieuws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge