Veronique’s Week #34: Ferrari, Barockfestival & veel lekker eten

Ik heb weer een nieuwe Veronique’s Week voor je! Ik laat je o.a. een Ferrari zien en heel veel lekker eten. Kijk je mee?

Zaterdag 15 juni 2019

Zaterdag las ik het nieuwste boek van Marianne Swinkels proef. Ik las al haar debuutthriller Wrede onschuld. Het is een heel bijzonder verhaal en zeker een aanrader om te lezen als het boek uit komt!

’s Middags keek ik het vrouwenvoetbal. Wat een wedstrijd tegen Kameroen. En ’s avonds gingen vriendlief en ik lekker uiteten bij de Griek. Lekker bijpraten en eten. Heerlijk!

grieks
Grieks

Zondag 16 juni 2019

Pap kreeg een ritje in een Ferrari cadeau voor zijn verjaardag in april. En vandaag was het zover. WAUW! Wat een vette auto is het zeg! En wij mochten er natuurlijk ook in zitten! Tof!

Ferrari
Wat een auto!
Selfie!

Dat geluid….

Zitten in Ferrari
Wohoo!

Daarna gingen we lekker een hapje eten bij een restaurant in Nieuwegein.

Borrel
Borreltijd!
Sate
Sat├ę!

Maandag 17 juni 2019

Maandag werkte ik aan school. Het besef dat ik bijna klaar ben, kwam even binnen.

’s Avonds maakte ik een courgettequiche uit het 5 or less-kookboek van Chickslovefood. Heel makkelijk en lekker!

Courgettequiche
Courgettequiche

Dinsdag 18 juni 2019

Dinsdag was mijn tweede studiedag van de week. Het was een drukke dag en op een gegeven moment raakte ik gefrustreerd. Dan weet ik: tijd om te stoppen.

’s Avonds maakte ik een simpele pasta Bolognese. Heerlijk!

Ingredienten
Klaar voor!

Woensdag 19 juni 2019

Woensdag was mijn werkdag. Ik ging de hele dag naar stage. Het was pittig, maar het is gelukt! Ik word zo vrolijk van mijn werk. En… mijn afstuderen is rond. Per 1 juli ga ik afstuderen. Spannend! Een nieuwe fase in mijn studie breekt aan. En dat vind ik stiekem doodeng.

Blij
Blij ei!

Toen ik thuiskwam, lagen er twee boeken op mij te wachten. Ik bestelde bij Bol.com het boek Onderzoek doen binnen de eigen organisatie van Paul Aertsen. Dit boek gaat mij helpen om af te studeren, als het goed is ­čśë

Van Uitgeverij HarperCollins kreeg ik het boek Ik niet op jou van Sally Thorne. Heeeeeeel benieuwd naar! Ik word zo vrolijk van dit boek! Deze cover is toch zomers?!

Boeken
Boekenliefde!

En nou komt nog meer tofs! Ik ging met paps uiteten. Ik kleedde mij even om en droeg dit leuke jurkje. Ik wachtte op pap in de zon en genoot van het mooie uitzicht. Ik ben gek op Sittard!

We gingen uiteten bij Gastrobar 1677 in Sittard. We namen een Radler 0.0 en wat brood vooraf. Door de regen moesten we naar binnen voor het heeeerlijke hoofdgerecht. Ik had Surf & Turf: tijgergarnaal en buikspek. Het was zo lekker! En die opmaak… wat een plaatje!

Proost!
Proost!
Nommm
Nommmm

Op de markt was de opening van het Barockfestival in Sittard. De opening was met Cesar Zuiderwijk (drummer Golden Earring!) en een aantal kids op drumstellen en drums. Er waren ook djemb├ęs aanwezig. Zo’n toffe combinatie!

Cesar
Cesar Zuiderwijk!

We aten buiten het toetje. Ik had de Dame Blanche. Het kannetje is overigens de warme chocoladesaus! Heerlijk! En weer zoooo mooi!

Toetje!
Toetje!

En nog even voor de liefhebbers van Golden Earring…

Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge