Veronique’s Week 36: IJs eten & veel boeken

Deze Veronique’s Week staat in het teken van ijs eten en vooral veel boeken. Kijk je mee? Deze Veronique’s Week staat in het teken van ijs eten en vooral veel boeken. Kijk je mee?

Zaterdag 29 juni 2019

Wat een heerlijke dag was zaterdag! Samen genoten van het heerlijke weer: slenteren door de stad, ijs eten bij ijssalon om mijn hoogtepunten te vieren, damesvoetbal kijken en genieten van een boek. Heerlijk!

Omgeving
Mooie omgeving!
Ijs
Ijs!
En de mijne!

Ik begon in De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans. Wauw!!! Hij is zooooooo leuk! Aanrader voor deze zomer (en erna)!

Zondag 30 juni 2019

Zondag las ik lekker boeken en ’s avonds gingen we uiteten bij een restaurant in een oude kloosterkerk. Erg mooi! Ze hadden ook een Maria-grot. Het eten was erg lekker!

Maria grot
Maria Grot

1 juli 2019

Een nieuwe week begint! Maandag is mijn studeerdag. Als pauzes deed ik huishoudelijke klusjes, zoals wasjes wegwassen en stofzuigen. ’s Avonds maakte ik romige pasta met champignons en spinazie. Best lekker voor een keertje.

Pasta
Pasta

Ik sluit mijn dag het liefste af met een boek en een kopje thee. Even niks meer. Bewust de dag afsluiten.

Thee en boek
Lezen en thee voor het slapengaan

2 juli 2019

Van dinsdag heb ik geen foto’s. Dit was mijn officiĆ«le eerste werkdag. Alhoewel het heel ‘normaal’ voelde. Ik liep natuurlijk al 9 maanden stage, dus dit voelde heel natuurlijk.

3 juli 2019

Dit was mijn tweede dag werken van de week. Het was druk en een beetje stressig. ’s Avonds ging ik bij mama eten. En Tommy begroette mij zo enthousiast en hij wilde lekker knuffelen.

Na het eten lag ik uitgeteld op het ligbed bij mam. Tommy was het fijne gezelschap…

Liggen
Samen liggen

Na het wandelen ging ik naar huis en kreeg ik een leuk pakketje in de bus! Ik kreeg het boek Bloedspoor van Anneke Eising in de bus. Die cover is vet! Binnenkort de recensie!

Bloedpsoor
Bloedspoor

’s Avonds keek ik de halve finale van het WK Voetbal. Ik viel halverwege echter in slaap en ben naar bed gegaan. De volgende ochtend werd ik wakker van een ontplofte app-groep. Ik wens de dames veel succes zondag! šŸ˜€

4 juli 2019

Ik werkte een halve dag en toen ik thuiskwam, lag er een pakketje van Uitgeverij Haystack. Ik kreeg het boek Elke werkdag een topdag van Mirjam Wiersma.

Haystack
Pakketjestijd!
Werkdag topdag mirjam wiersma
Elke werkdag een topdag!

Er lag ook een pakket te wachten bij het PostNL punt. Het was een mooie doos met boeken van Uitgeverij Aspekt. In mijn stories/mijn verhaal liet ik alle boeken al even zien. Sommige boeken zullen nog voorbij komen op mijn blog!

Doos
Doos met pareltjes
Mooierds
Mooierds!

Ik had even een mooi besefmoment: ik ben zo ontzettend blij met mijn blog. Ik ben zo intens dankbaar voor alle mooie boeken die ik mag ontvangen van alle uitgevers en schrijvers.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge