Veronique’s Week #4: Mijn quote op een boek!

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Vanaf donderdag was het een emotionele achtbaan en in de loop van de week merkte ik dat ik moe was. Gewoon op en dus moest ik iets meer op mezelf letten. Ik heb wel een aantal leuke foto’s verzameld! Kijk je mee?

Vrijdag 

Een dag waar ik niks over deel in verband met privacy. Ik las wel, om de tijd te doden, dit boek, De Poolse weg van Noud Bles, uit.

’s Avonds liep een rondje en zag ik een prachtige lucht. Zo mooi!

Zaterdag 

Ik voelde me niet zo lekker. De spanning van afgelopen week sloeg in als een bom. Tegelijkertijd gaat het wel gewoon door. Ik begon ook in het boek Vreugde na verdriet van Dani van Doorn.

’s Avonds keek ik Dance Dance Dance en las ik ondertussen een boek. Ik ben gek op kaaschips en deze kwamen van de Lidl. Lekker! Verder kaarsjes aan en een dekentje.

Zondag 

Na een lange dag ging ik ’s avonds eten bij mijn beste vriendinnetje. En ze maakte gevulde paprika en ik kreeg zelfgemaakte appeltaart. Zo lief! Dit deed me goed.

Maandag 

Weer een nieuwe week! Ik koos voor mezelf en ging een halve dag naar stage. Ik voelde me niet lekker. Nu komt het besef wat er allemaal gaande is en dat komt hard binnen.

Maar ik kreeg ook hele leuke post! Dit boek kwam binnen met een hele lieve kaart. Ik mocht Ik wil jou(w) baby van Wendy Louise al proeflezen en dat was heel leuk! En het boek is een echte aanrader. Heerlijke feelgood! En nog leuker… Mijn quote staat achterop! Een beetje een droom die uitkomt.

’s Avonds keek Holland’s next top model. Heerlijk! En ik dronk thee en at een stukje appeltaart. Alles om te ontspannen…

Dinsdag 

’s Ochtends ben ik thuis aan het werk en ga ik naar de tandarts. En verder ga ik nog even langs stage.

Woensdag

Een half dagje stage. Ik merk dat ik moe ben. Moe van alle spanningen.

En ’s avonds begin ik in Slag bij Chatham van Graddy Boven. Een interessant boek over een stukje geschiedenis van Nederland!

Zo! En dit was mijn week weer. Ik merk dat ik mezelf in de gaten moet houden en ik heel makkelijk over mijn grens ga. Iets om voor te waken.

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

One Reply to “Veronique’s Week #4: Mijn quote op een boek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge