Veronique’s Week #5: Heerlijk weekend!

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Een nieuwe week! Wat gaat de tijd toch snel. Ik had een heerlijk weekend met vriendlief en verder had ik een drukke stageweek. Oja… en ik las ook nog een aantal boeken. Kijk je mee?

Vrijdag 

De laatste dag van de week. Ik ging lekker naar stage en ik werkte daar de hele dag aan blogartikelen voor op de site. Brainstormen, schrijven en redigeren. Heel leuk werk altijd!

Bij de Lidl kocht ik citroengras en daar maakte ik thee van. Heerlijk fris en een beetje pittig.

Met vriendlief had ik een heerlijke avond. Onder mijn dekentje (leuk is hij met dat konijn he?) en een kop thee. Hier keken we naar Dark Tourist. Het is een hele goede serie op Netflix. De presentator gaat naar allerlei gebieden waar je als normale toerist niet komt. Soms een beetje luguber en vreemd…

Zaterdag 

Vriendlief had zin in kippenkluifjes. Ik maakte deze variant zonder zout met rozemarijn, citroen, paprikapoeder en kerriepoeder. Heel erg lekker!

Toen opende ik per toeval mijn spambox van mijn blogmail. En daar vond ik een mail van een hele grote uitgeverij. Ik heb een rondje gedraaid op mijn bureaustoel en gedanst door de kamer. Ik was zo overdonderd en zo trots. Enorm dankbaar voor deze kans!

En… ik begon aan RÄV van Tjeerd Langstraat. Een spannende thriller! Aparte cover voor een thriller he?

Mijn papa kwam thuis en ik maakte een hele uitgebreide lunch voor hem en vriendlief. Heerlijk om te doen!

Met pap ging ik naar de Action. En daar kocht ik deze egelwasknijpers. Leuk voor in mijn lichtjestakken. Ik ben gek op lichtjes en kaarsjes. Dit geeft de takken net wat extra’s.

Van pap kreeg ik dit boek, Love Game van Lauren Weisberger, van de Kruidvat. Hij was in de aanbieding. Lauren Weisberger schreef ook The Devil Wears Prada. Die film vond ik geweldig en ik was daarom ook benieuwd naar dit boek, want ik had nog niks van haar gelezen.

Zondag 

Wat was zondag een heerlijke dag! Ik ging met mijn zusje en papa naar het graf van opa en oma. Oma is er nu bijna een jaar niet meer. Heel gek en eigenlijk denk ik elke dag wel een keer aan haar. Al is het maar, omdat ik haar nog iets zou willen zeggen of denk hoe ze zou reageren. Het jaar is omgevlogen en ik merk dat het veel korter lijkt. Ik mis haar en wat zou ik haar graag vertellen over alles wat er in mijn leven gaande is op dit moment.

Nadat we bij oma en opa geweest waren, gingen we naar Margraten. Hier is de Amerikaanse begraafplaats. Een hele mooie en rustige plek. Ik vind het altijd enorm indrukwekkend.

Maandag

Een nieuwe week en een nieuwe stageweek! Ik werkte aan het stagebeleid en de social media van het stagebedrijf.

’s Avonds ging ik lopen met mam en Tommy. Hier staat Tommy in de regen en wij schuilden in een tunneltje. Hij vond het wachten maar niks…

Dinsdag

Ik was de hele dag alleen op kantoor en ergens was dat heel ontspannen. Ik werkte heel hard en was lekker productief. Ik kreeg heel tof nieuws, maar dat ga ik delen als alles in kannen en kruiken is. Het komt nog 😉

’s Avonds at ik poffertjes met kaas. Dit is mijn lievelingseten. Ook lekker met boter en poedersuiker. En daarna dronk ik nog ’s avonds een kopje thee met een heel lekker toetje van de Jumbo.

Woensdag

Van dinsdag op woensdag sliep ik heel slecht. Ik lag te piekeren over van alles. Toch was woensdag een leuke dag. Ik voelde me goed. En dat was fijn!

Zo! Dat was hem voor deze week. Donderdag krijg je in de Veronique’s Week van volgende week te zien.

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge