Veronique’s Week #7: Heel veel boeken

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

De afgelopen week was een week vol boeken. Ik kreeg een aantal mooie boeken binnen en ik las Mijn naam is Morgen van Damian Dibben uit. Ik neem jullie weer mee in mijn week!

Donderdag 

Een drukke stage dag en ik kreeg twee toffe e-books binnen. Van Futuro Uitgevers kreeg ik het boek Carrière Geheimen van Julia Hart en Verslingerd van Susanne van den Beukel.

Ik verheugde me al de hele dag op een warm bad met een bruisbal, tijdschriften en een boek.

Vrijdag 

De laatste dag van de week!

’s Avonds maakte ik sinds lange tijd weer eens pasta. Ik maakte pasta met zalm en spinazie. En dit is even een tip van Veer: dit hakkertje is van de Action en werkt als een tierelier! Nooit meer traanogen als je uien snippert.

Zaterdag 

Zaterdag was het een soort pakketjesparty! Er kwamen twee boeken binnen: Caelian van Latoya Moirae en Het magische verhaal van de Verteller van Laura Alblas.

En ik ging nog even met vriendlief naar de DM. Dit is een Duitse drogist met allerlei leuke dingen.

’s Middags gingen we langs het graf van oma en op de begraafplaats was een herdenking van een neergestort oorlogsvliegtuig van de WOII. Heel interessant en indrukwekkend.

’s Avonds gingen ik met vriendlief, paps en mijn zusje naar het Oktoberfeest in Sittard. We liepen over de kermis en dronken ergens wat drankjes. Ik was de BOB en dus dronk ik lekker Ginger Ale. Een hele leuke, maar drukke avond!

Zondag

Van zondag heb ik geen foto’s. Simpelweg, omdat ik er geen gemaakt heb. We gingen eten, omdat maandag 15 oktober oma 91 jaar zou zijn geworden. Het was een gezellige middag. We gingen lekker sushi eten!

Maandag 

Maandag, 15 oktober, was een rare en emotionele dag. Mijn oma zou vandaag 91 jaar geworden zijn. En ik dacht dus extra vaak aan haar. ’s Avonds dronk ik een wijntje om te proosten op haar.

De foto van ons tweeën is in 2016 gemaakt. Ik had net gehoord dat ik mijn Propedeuse gehaald had. En oma was zo trots!

Ik kreeg ook het boek De Gifmengster van Juliette Heugen binnen. Ik ben enorm benieuwd naar dit boek!

Dinsdag 

Een drukke stagedag en ’s avonds bakte ik pannenkoeken!

’s Avonds begon ik in het boek Het verdronken land van Olga Ponjee. Het duurde even voor ik in het verhaal kwam, maar het heeft een interessant plot.

Woensdag 

Ik had een drukke dag op stage en daarna ging ik met vriendlief en schoonfamilie naar het vuurwerk als afsluiting van het Oktoberfeest kijken. Het was fantastisch! Ik kreeg kippenvel en stond met open mond te kijken.

Donderdag

Vandaag had ik mijn dag niet. Ik had slecht geslapen, omdat ik overprikkeld was door alle prikkels van de kermis en ik piekerde me suf over allerlei dingen. Overdag ging het wel en had ik het gewoon enorm druk. ’s Avonds stortte ik in en voelde ik me gewoon niet fijn. Ik was gewoon zo moe, dan krijg je dat. Ik ben op tijd naar bed gegaan met een boek.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5bc8cffabafcb_selected-products” products=”9200000095300818,9200000092313955,9200000096445104,9200000099948724,9200000052692441,9200000097282578″ name=”Week” sub_id=”Week” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

4 Replies to “Veronique’s Week #7: Heel veel boeken”

  1. Zo te zien had je een fijne week. Mooie boeken heb je binnengekregen!
    En je oma… wat heerlijk dat je zulke goede herinneringen aan haar koestert. Op de foto ziet ze eruit als een lieve, positieve en wijze vrouw. Mijn oma is al jaren geleden overleden, maar af en toe mis ik haar nog enorm. Ze was mijn grootste fan, maar heeft helaas niet meegemaakt dat mijn boeken uitgegeven werden.
    Mijn week? Eén grote jetlag, maar gelukkig ben ik er nu overheen. 😉

  2. Dat klinkt als een leuke maar toch ook emotionele week. Ik zag de foto van je oma voorbij komen op IG, daar mag je zo trots op zijn en dat moment mag je zeker koesteren. Dat spaghettirecept klinkt wel heel lekker trouwens! 🙂 En ik snap het helemaal dat je je dag niet hebt, dat hoort er ook wel eens bij. Ik heb deze week mijn week niet. Er is verleden week vanalles gebeurd, en nu zit ik ook nog eens met een flinke verkoudheid, keelpijn en slap op de bank. Ach, hoort erbij, zullen we maar zeggen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge