Video: Hele enthousiaste unboxing!

Video enthousiaste unboxing

Het is weer tijd voor een video! En dit keer is het een hele enthousiaste unboxing… Ik kreeg namelijk twee leuke pakketjes en eentje was een grote verrassing. In dit artikel laat ik je de enthousiaste video zien en kun je meer lezen over de boeken. Lees je mee?

Video

Je kunt de video hier terugkijken of hieronder:

Over Leegland van Marjan Brouwers

Hier gaat ‘Leegland’ over:

De coronacrisis was nog maar het begin. Daarna volgden een nog erger virus en een klimaatoorlog. Van het land dat ooit Nederland was, zijn nog enkele gebieden over. Zo woont er een elite in de Enclave Amersfoort-aan-Zee. Als je je daar niet aan de regels houdt, word je verbannen naar Fort Zwolle. Dan zijn er ook nog de rebellen uit Amsterdam, de angst van elk konvooi. Maar in het lege land boven Zwolle gloort de hoop op een ander leven.
Dit verhaal volgt de ontsnapping van een veroordeelde soldate die samen met de in een laboratorium ontworpen zoon van een doorgedraaide arts de vrijheid zoekt. Blijven ze de achtervolgers voor? Lukt het hen om Leegland te bereiken?
Je begint met de beste bedoeling aan iets, maar als het ontspoort kun je moeilijk terug. Uiteindelijk draait het in deze roman om de vraag: wie kun je vertrouwen en wie niet?

Over De vondeling van Stacey Halls

Hier gaat ‘De vondeling’ over:

1754. Zes jaar nadat Bess haar onwettige dochter Clara achterliet in een kindertehuis in Londen, wil ze de dochter die ze nooit heeft gekend terughalen. Ze is geschokt wanneer ze ontdekt dat Clara al eerder werd opge├źist, door haarzelf. Haar leven komt op zijn kop te staan terwijl ze probeert te achterhalen wie haar dochtertje heeft meegenomen en waarom.

Aan de rand van Londen worstelt een jonge weduwe die haar huis al tien jaar niet heeft verlaten met het verwelkomen van een nieuw kindermeisje. Haar verleden dreigt haar in te halen en haar zorgvuldig geconstrueerde wereld uit elkaar te scheuren.

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*De video en dit artikel heb ik gemaakt uit eigen initiatief. Het is niet betaald.

*Bedankt uitgeverij Passage en Uitgeverij The House of Books voor de boeken!

*De boeken zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge