Recensie: Nooit meer alleen – Angelique Haak

Vorig jaar las ik ‘Zwarte ziel’ van Angelique Haak. Ik was onder de indruk van deze thriller. Ik mocht van uitgeverij De Crime Compagnie de nieuwste thriller van Angelique Haak, Nooit meer alleen, lezen! In mijn recensie vertel ik je graag meer over deze goede thriller. Lees je mee?

Het verhaal van Nooit meer alleen

Hier gaat ‘Nooit meer alleen’ over:

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Mijn mening

In ‘Zwarte ziel’ leerde ik al de stijl van Angelique Haak kennen. De stijl is vlot en dat is in deze nieuwe thriller niet anders. Het begin van ‘Nooit meer alleen’ is goed. Het is prikkelend en pas op het einde kun je deze gebeurtenis terugkoppelen. Je bent nieuwsgierig naar de rest.

Er zitten veel flashbacks in het verhaal, maar het is niet storend. De afwisseling tussen heden en verleden wordt goed gedaan. Het is duidelijk wanneer het stuk tekst een flashback is. Dit heeft te maken met het jaartal dat boven de hoofdstukken staat. De duidelijkheid wordt ook versterkt door het gebruik van verschillende lettertypes. Normaal vind ik dit snel storend, maar bij deze thriller werkte het goed.

De personages in ‘Nooit meer alleen’ zijn heel goed uitgewerkt. Emma wilde ik soms door elkaar schudden. Aan sommige personages heb ik me geërgerd.

In elk boek zit iets uit het persoonlijke leven van de auteur, denk ik. Dit gevoel kreeg ik heel sterk bij het lezen van ‘Nooit meer alleen’.

Angelique Haak dropt kleine gebeurtenissen tussen neus en lippen door, maar soms dreven ze me echt tot waanzin. Het boek moest op een gegeven moment gewoon uit. Het is een thriller die onder je huid kruipt. Het plot zit zo goed in elkaar. Steengoed!

Nooit meer alleen kruipt onder je huid. Het is steengoed!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt het boek kopen bij de lokale of online boekhandel!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Nooit meer alleen

Auteur: Angelique Haak
Uitgever: De Crime Compagnie
ISBN ebook: 9789461094674 
Prijs ebook: €4,99
ISBN paperback: 9789461094704 
Prijs paperback: €18,95

One Reply to “Recensie: Nooit meer alleen – Angelique Haak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge