Winactie: De rode magneet – Bertina Mulder

Vanochtend vertelde ik je dat we iets te vieren hebben: Veronique’s Boekenhoekje bestaat 5 jaar! Daar hoort natuurlijk een leuke winactie bij. Auteur Bertina Mulder wilde graag meewerken. Super leuk natuurlijk! Je maakt nu kans op 1 fysiek exemplaar van de thriller De rode magneet. Doe je mee?

Het verhaal van De rode magneet

De psychologische thriller ‘De rode magneet’ is gebaseerd op de Marsreizen die op dit moment worden voorbereid door NASA, SpaceX en Mars One. In het verhaal spelen de psychologische, fysieke en ethische aspecten van de reis naar Mars een hoofdrol. Daarbij komen verschillende vragen aan de orde. Waarom trekt Mars ons zo aan? Welke belangen spelen er mee? Mogen we zomaar een andere planeet koloniseren? Zijn de problemen die de vier astronauten ondervinden een onfortuinlijk gevolg van de voorziene risico’s of worden ze opzettelijk veroorzaakt door een persoon, een organisatie of een land? En wat doe je als je moet kiezen tussen je leven en je ultieme doel?

De rode magneet refereert aan de aantrekkingskracht die Mars, de rode planeet, op de mens heeft. Maar ‘De Rode Magneet’ is in het verhaal ook de naam van het televisieprogramma waarin de astronauten worden gevolgd tijdens hun reis naar Mars.
Via het programma kunnen de mensen op aarde alle ontwikkelingen rondom de astronauten volgen, maar de productiemaatschappij heeft zelf geen belang bij een feitelijke weergave van de beelden die door social cams worden opgenomen. Ze proberen dan ook met een suggestieve montage de kijkersaantallen hoog te houden.
Wat is nu echt en wat niet? Wie spreekt de waarheid en wie niet? En hoe zit het met de vertraging in de communicatie, heen en terug naar het ruimteschip…?

Meer weten?

Ik mocht dit boek lezen voor The Indie Awards 2018!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 17 december 2021 om 23.59 uur.

Op  18 december 2021 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 19 december 2021 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 19 december 2021? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Bertina Mulder. Zij zal zorgen dat het boek wordt bezorgd bij de winnaar! Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs en tot morgen!

Veronique

Bedankt Bertina Mulder voor je samenwerking!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De rode magneet

Auteur: Bertina Mulder
Uitgever: –
ISBN paperback:  9789492179968 
ISBN e-book: 9789492883094 

14 Replies to “Winactie: De rode magneet – Bertina Mulder”

  1. Hallo Veronique,
    Alweer 5 jaar, proficiat met dit lustrum. Van je hobby je werk maken, geweldig.
    Groetjes, Hedy, Paul, Peter en Lindsey
    Graag loot ik mee in deze spannende strijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge