5 jaar Veronique’s Boekenhoekje!

Vandaag, 5 jaar geleden, begon ik Veronique’s Boekenhoekje. Mijn plekje op internet om mijn liefde en enthousiasme voor lezen met je te delen. En dit is nog steeds het uitgangspunt en mijn missie. In dit artikel blik ik met je terug op het afgelopen jaar en bespreek ik mijn doelen met je. Lees je mee?

Terugblik

Ik heb eigenlijk nooit doelen voor mijn blog. Er is geen aantal volgers of unieke bezoekers dat ik ‘moet’ halen. Ik zie dat mijn blog en social mediakanalen groeien en dat is mooi om te zien. Het is alleen niet een doel op zich voor mij.

EĆ©n van de hoogtepunten was toch wel de mokkencollectie. Wat was dit een gaaf proces om mee te maken! Het was echt een blogdroom! Een tweede blogdroom was de samenwerking met Kobo. Een e-reader opgestuurd krijgen was zo onwerkelijk. Het voelde zo gek, maar ik ben zo dankbaar!

De samenwerking met uitgeverijen en schrijvers vind ik nog steeds fantastisch. Ik kan dit niet vaak genoeg zeggen. Het voelt soms nog onwerkelijk. Ik ben gewoon ontiegelijk dankbaar.

Ik schreef natuurlijk al voor Feelgoodboeken.nl, maar sinds dit jaar ben ik ook ambassadeur voor Feelgood met een hart. Een enorme eer!

Vooruitblik

Ik heb nog een aantal dromen, maar die houd ik nog even voor mezelf. Een aantal ga ik misschien verwezenlijken en dan ga ik je er alles over vertellen šŸ˜‰

Verder heb ik nog een aantal leuke plannen voor komend jaar. Misschien iets met themaweken in genres op mijn blog. En natuurlijk blijven de artikelen gewoon online komen. Ik vind het veel te leuk om ermee te stoppen šŸ˜‰

Bedankt

Als laatste wil ik jou bedanken. Misschien is dit het eerste artikel dat je leest. Of misschien volg je me al langer. Ik wil je bedanken dat je me volgt en/of mijn artikelen leest. Ik hoop dat ik je een beetje van mijn liefde en enthousiasme (voor lezen) mee kan geven.

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge