Hoera! Veronique’s Boekenhoekje 4 jaar!

Veronique's Boekenhoekje 4 jaar

Het is tijd voor nog een feestje! Vandaag, 16 december, bestaat mijn blog vier jaar. Ik blik in dit artikel even terug op dit jaar. Kijk je mee?

Feelgoodboeken.nl

Dit jaar begon ik met het schrijven van recensies voor Feelgoodboeken.nl. Eén keer per maand leef ik mezelf uit in de keuken en maak ik de online kookworshop voor Feelgoodboeken.nl. Ik vind de combinatie van recensies en koken heel erg leuk!

Proeflezen

Voor een aantal schrijvers mocht ik hun boeken proeflezen en dat vond ik geweldig om te doen. Mijn ongezouten mening geven en opbouwende kritiek is zo waardevol voor een schrijver, hoor ik terug.

Auteurs en lezers

Het leukste? Auteurs en lezers ontmoeten in het echt, maar ook het online kletsen over boeken vind ik geweldig! Je hebt een gezamenlijke passie en dat is zo leuk.

Live-interview

Ik ging in oktober live met Lianne Reijntjes en dat vond ik een hele belevenis. Het was zo leuk om te doen! Misschien wil ik nog wel meer interviews, beeld en geluid gaan doen.

Kerstkaarten

Kerstkaart

Nog een hoogtepunt is de Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaart! Wat vond ik het bijzonder om deze te maken!

Boeken

En als laatste… de boeken die ik mag krijgen om te recenseren. Het voelt elke keer als Kerst of mijn verjaardag. Bedankt voor je vertrouwen in mij!

En al laatste wil ik jou, de lezer/volger, bedanken! Ik vind het een eer dat je mijn blog bezoekt of me volgt op social media. Bedankt!

Liefs,

Veronique

2 Replies to “Hoera! Veronique’s Boekenhoekje 4 jaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge