Koken met Veer: Hello Fresh #2

Koken met Veer HF

Na mijn eerste keer Hello Fresh vond ik het leuk om het nog een keer te bestellen. Ik was toe aan nieuwe inspiratie en het scheelde een ritje naar de supermarkt. Ik kreeg 30% korting en koos drie gerechten voor twee personen uit. In dit artikel laat ik je alle gerechten zien en deel ik een kortingscode met je. Kijk je mee?

Eenpanspasta kip Alfredo

Eenpanspasta

Dit gerecht vond ik erg lekker. Het was snel klaar en ik zou dit zeker nog een keer maken. Hier en daar zou ik het aanpassen, maar zeker een aanrader.

Risotto met buffelmozarella

Risotto

Ik vond het leuk om een keer een andere risotto te maken. Ik maak eigenlijk altijd mijn variant met champignons of de variant met tomatenpuree. Tijd voor nieuwe inspiratie dus. De bleekselderij vond ik niet zo lekker en vond ik er totaal niet bij passen.

Gepofte aardappel met spek, zure room en cheddar

Gepofte aardappel

Dit vond ik het minste gerecht, maar hier zaten wel interessante ‘receptjes’ in. De zelf ingemaakte paprika vond ik erg lekker en de aardappel poffen vond ik erg origineel. De spekjes hadden voor mij niet gehoeven.

Kortingscode

Ik heb een kortingscode voor je! Ben je nog geen klant bij Hello Fresh en wil je het een keer uitproberen? Dan kan dat! Met de code HS-K92R33179 krijg je 20% korting op je eerste bestelling.

Voorwaarden:

– Veronique’s Boekenhoekje is niet verantwoordelijk voor het verdere verloop, gebruik van de code en bestellingen bij Hello Fresh.

– De code is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten.

– De code is alleen te gebruiken voor nieuwe klanten op een eerste bestelling.

– Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging van de box, via je account of de klantenservice van HelloFresh. LET OP: vanwege het virus kan dit op dit moment anders zijn!

– Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Kijk voor meer informatie op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat geen betaalde of gesponsorde samenwerkingen. Ik wilde dit gewoon graag met je delen. De kortingscode heb ik gewoon als klant gekregen en deel ik gewoon graag met je.

*Wil je samenwerken? Leuk! Je vindt hier meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge