Korte recensie: Verborgen – Karin Slaughter

VerborgenIk las het boek Verborgen van Karin Slaughter. Dit was het tweede boek dat ik van deze schrijfster las. In deze Korte recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“Verborgen” is het achtste verhaal over Will Trent. Dit is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Hij vindt in een verlaten pakhuis in Atlanta het dode lichaam van een ex-politieagent. Van het lijk lopen bloederige voetstappen om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het bloederige slachtoffer is mogelijk een vrouw. Het pakhuis is van een beroemde basketballer. De basketballer is een lokale held, heeft de duurste advocaten en heeft al een aanklacht wegens verkrachting weten te ontduiken. Een vondst maakt het erger voor Will. Het heeft te maken met zijn ingewikkelde verleden. De gevolgen zullen zijn leven en dat van zijn dierbaren overhoop gooien.

Mijn mening

In Korte recensie geef ik mijn mening in de vorm van een opsomming. In één oogopslag weet je of een boek iets voor je is en wat ik ervan vond! Hier vind je meer informatie over dit concept.

  • Het verhaal is enorm spannend.
  • Karin Slaughter heeft een hele fijne schrijfstijl.
  • De proloog is intens en heel spannend.
  • Karin Slaughter creëert een bepaalde spanning rondom de personages en het verhaal.
  • Sommige stukken zijn vaag en moeilijk te volgen.
  • De hoofdstukken zijn lang. En soms verliest het verhaal vaart.

**Ik kreeg dit boek vorige maand van Bookchoice. Dit boek zat namelijk tussen de 8 boeken van de maand juni. Elke maand krijg je 8 boeken voor 3,99 euro. Deze maand (juli) zijn er weer nieuwe boeken! Samen met Bookchoice heb ik een speciale zomeractie. Klik op deze link voor meer informatie!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5b449c23cc206_selected-products” products=”9200000057168711,9200000071595491″ name=”Veborgen” sub_id=”Verborgen” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge