Korte recensie: Vind haar – Lisa Gardner

Cover van Uitgeverij Cargo

Op mijn e-reader stond al heel lang Vind haar van Lisa Gardner te wachten. Ik ben gek op de boeken van deze schrijfster, dus ik was benieuwd. In deze Korte recensie vertel ik je meer! Lees je mee?

Het verhaal van Vind haar

Dit staat op de achterkant van ‘Vind haar’:

Vijf jaar nadat Flora Dane bevrijd is uit handen van de man die haar maandenlang in een kist gevangen hield, wordt ze beschuldigd van moord.

D.D. Warren doet onderzoek naar de zaak en komt erachter dat Flora al eerder wraak heeft genomen op potentiële verkrachters en aanranders. Is ze slachtoffer of dader, en hoe kan het dat ze zo goed op de hoogte is van andere ontvoeringszaken en overlevingstechnieken? Wanneer Flora plotseling zelf verdwijnt, komt D.D. Warren op het spoor van een dader die er alles aan zal doen om Flora deze keer niet te laten ontsnappen.

Mijn mening

In Korte recensie geef ik mijn mening in de vorm van een opsomming. In één oogopslag weet je of een boek iets voor je is en wat ik ervan vond! Hier vind je meer informatie over dit concept.

  • Het verhaal is goed en heeft een interessant plot.
  • Het is soms doodeng. De details zijn soms lekker gruwelijk.
  • Soms is het een tikkeltje langdradig.
  • De afwisseling van perspectieven en de afwisseling van persoon (1e persoon of 3e persoon) is leuk gedaan. Het zorgt voor afwisseling.
  • De cover is intrigerend.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge