Mijn droomboekenkast

Vandaag even geen recensie of een boekentip, maar een artikel over mijn droomboekenkast. Ik ga je alles vertellen over de boekenkast van mijn dromen en ik wil je een toffe winactie van Boekenwereld & Bookchoice tippen. Lees je mee?

Hoeveel boekenkasten heb ik nu?

In mijn vorige huis had ik verschillende kasten. Overal waren boekenkasten: op mijn slaapkamer, op mijn kantoor, op zolder en in de woonkamer het bekende recensie-exemplarenkastje van mijn oma.

Het bekende kastje van oma in de woonkamer

Toen ging ik verhuizen en gingen we een stuk kleiner wonen. Het werd tijd om alle boeken uit te zoeken en in te pakken. De verhuizers alias mijn vriend en vrienden hebben inmiddels een hekel aan mijn hobby. Het waren zoveel dozen! Ik heb op dit moment twee boekenkasten en het bekende kastje van mijn oma. En eigenlijk… past het net niet. Ik ga regelmatig door mijn boeken heen en haal dan boeken uit mijn kasten. Veel plek is er niet en daardoor is het een soort Tetris voor gevorderden. Hoewel… het heeft ook wel wat hoor. Het is knus, maar ik heb gewoon geen plek voor een nieuwe kast. Je moet soms roeien met de riemen die je hebt.

De oude situatie en Tom hielp mee in het nieuwe huis!

Mijn droomboekenkast

Regelmatig struin ik Pinterest af en zie ik geweldige boekenkasten. Of eigenlijk is een boekenkamer de beste benaming. Een mooie grote wandkast in een lichte kleur met een lekkere zithoek. Een comfortabele stoel met een deken en een tafeltje. Heerlijk! Goed licht om te kunnen lezen mag ook niet ontbreken. Ik zie mezelf al helemaal zitten!

Toffe winactie: Boekenwereld x Bookchoice

Boekenwereld en Bookchoice geven de boekenkast van je dromen weg. Je maakt tot en met 6 juni 2022 kans op een op maat gemaakte boekenkast ter waarde van €3500,-! Via deze link krijg je meer informatie over de winactie. Er zijn ook een aantal toffe andere prijzen te winnen. Meer informatie via de link!

Veronique’s Boekenhoekje is niet aansprakelijk voor de winactie, het verloop of de winnaars. Ik deel deze winactie, omdat ik gevraagd ben om hier aandacht aan te geven (niet gesponsord) én omdat ik het gewoon een toffe winactie vind! Ik wilde het je gewoon niet onthouden 🙂

Wat is jouw droomboekenkast?

Liefs,

Veronique

Dit artikel is een samenwerking met Boekenwereld en Bookchoice. Het is niet gesponsord of een betaalde samenwerking. Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meet weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

De links zijn geen affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge