Recensie: Liefde in de lucht omnibus 1-5 – Petra Kruijt

Cover van Loft Books

Toen ik de persmail over Liefde in de lucht (deel 1 t/m 5) van Petra Kruijt las, was ik direct enthousiast. Het leek me zo’n heerlijke feelgood. Wat dit ook zo? Je leest het in mijn recensie.

Het verhaal van Liefde in de lucht (1-5)

In de eerste ‘Liefde in de lucht’ omnibus van Petra Kruijt zijn delen 1 t/m 5 (Parijs, Rome, Ibiza, Reykjavik en Barcelona) gebundeld.

‘Liefde in de lucht’ van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.

Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. En die zure collega Miranda heeft overal kritiek op tijdens Hannahs eerste vlucht naar Parijs. Zal Hannah het ooit onder de knie krijgen?

Gelukkig zijn haar vriendinnen Myrthe en Cindy haar steun en toeverlaat en vliegt Myrthe een keertje mee naar feesteiland Ibiza. Andere bestemmingen die Hannah aandoet zijn Reykjavik en Barcelona. Het leven lacht haar toe – zal Hannah ook de liefde tegenkomen in de lucht?

Mijn mening

De cover van de omnibus is zo leuk. Het is een beetje zoetsappig, maar tegelijkertijd trekt het wel je aandacht in de online boekenwinkel. Alle covers passen ook bij elkaar en dat vind ik niet geheel onbelangrijk.

‘Parijs’ is het eerste verhaal en je leert Hannah kennen. Wat een heerlijk verhaal is dit! Een goed begin van de serie. Petra Kruijt kende ik al en haar stijl is, ook in dit verhaal, heel fijn. Er zit een heerlijke dosis humor in.

‘Rome’ is een heel ander verhaal dan ‘Parijs’. Er zitten meer flashbacks in en je leert Hannah beter kennen. Het is een leuk tweede deel.

‘Ibiza’ is het derde verhaal en dit speelt zich niet alleen in de lucht af. Je leert Hannah en sommige andere personages heel goed kennen. Ik vond het een leuke afwisseling!

‘Reykjavik’ is mijn favoriet van deze omnibus. Het is gewoon een heel leuk zwijmelverhaal. Ik droomde weg en het gaf me het ultieme feelgoodgevoel.

De afsluiting van deze omnibus is ‘Barcelona’. Een heel goede afsluiter! Ik vond dit een heel leuk verhaal.

Liefde in de lucht is heerlijke feelgood! Genieten!

Benieuwd naar de volgende delen? Vanmiddag heb ik de recensie van de tweede omnibus voor je! Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek/de omnibus!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde in de lucht deel 1 t/m 5

Auteur: Petra Kruijt
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047205357 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge