Recensie: Bella Eliá – Linda Babel

Cover van De Verhalenfabriek

Het is zomer! Bella Eliá van Linda Babel is een heerlijke feelgood. Ik vertel je graag meer over dit zomerse verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Bella Eliá

De vriendinnen Julia en Cleo reizen af naar Kreta om een kattenopvang te beginnen. Eenmaal daar blijkt hun pension in een vervallen staat te zijn. Ze hebben geld nodig. Terwijl Cleo sponsors benadert, gaat Julia op zoek naar een baantje. Het brengt haar bij een norse olijfboer, die haar een vreemd voorstel doet. De stugge Andreas weet Julia’s hart te raken, maar zit niet te wachten op een relatie. Kan Julia hem van gedachten doen veranderen of moet ze hem laten gaan?

Mijn mening

‘Bella Eliá’ heeft een hele leuke cover! Het is lekker vrolijk en zomers. Je krijgt eigenlijk, ook door het verhaal, direct zin in een vakantie naar Griekenland.

Het is een heerlijke feelgood met een leuk plot. Het is romantisch en deed me ergens denken aan een Bouquetreeks. Ik houd van dit soort verhalen. Misschien een tikkeltje cliché of voorspelbaar, maar ik houd ervan!

Linda Babel heeft een fijne stijl. Het is vlot en leest lekker. Haar eerdere verhaal ‘Een tweede kans‘ vond ik ook heel leuk. In ‘Bella Eliá’ vind ik haar stijl nog beter. Het is allemaal wat vlotter. Ik vind het mooi om groei te zien bij een auteur.

Ik heb genoten van dit leuke feelgoodverhaal en ik kijk uit naar het volgende verhaal van haar hand!

Bella Eliá is een heerlijk feelgoodverhaal! Je krijgt eigenlijk direct zin in een vakantie naar Griekenland!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.com of Bruna

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bella Eliá

Auteur: Linda Babel
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097682 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge