Recensie: Bijna Kerstmis – Marijke van den Elsen

Bijna Kerstmis Marijke van den Elsen
Cover van De Verhalenfabriek

Ik heb weer een lekker kerstverhaal voor je! Ik las Bijna Kerstmis van Marijke van den Elsen. Je kunt deze auteur kennen van haar verhaal ‘Liefde op bestelling‘. In mijn recensie vertel ik je graag alles over deze heerlijke feelgood voor de feestdagen! Lees je mee?

Het verhaal van Bijna Kerstmis

Anna is dol op kerstmis. Het liefst slaat ze Sinterklaas over en gaat ze meteen door naar de gezelligste tijd van het jaar. Maar dit jaar gaat het allemaal anders dan ze gehoopt had. Haar bedrijf heeft dringend geld nodig: als ze weer met haar ex David in contact komt wil ze hem een zakelijk voorstel doen. Maar dan belanden ze in een gênante situatie en zijn haar kansen op een investering wel verkeken. Er zit niets anders op dan de hulp van haar rijke vader te accepteren. Hij heeft wel één voorwaarde: ze moet uit de buurt blijven van David. Maar kan Anna dat wel?

Mijn mening

De cover van ‘Bijna Kerstmis’ van Marijke van den Elsen lijkt op de cover van het verhaal van ‘Liefde op bestelling‘. Hierdoor zul je de boeken snel herkennen als verhalen van deze auteur. Leuk detail!

In het begin heb ik wel wat vragen, maar later wordt dit allemaal duidelijk. Dit kan je wel een beetje uit je leesflow halen.

Het is soms net een soap waar je naar zit te kijken. Het is dramatisch en misschien een beetje over the top, maar ik vind het wel wat hebben. Het past bij dit verhaal. De personages zijn leuk, maar soms maken ze wel een hele snelle ontwikkeling door. Het voelde dan niet helemaal natuurlijk.

Dit verhaal is romantisch, maar ook vrolijk, knus, gezellig en warm. Marijke van den Elsen heeft een hele leuke humor en regelmatig heb ik hardop zitten lachen. De stijl is fijn en vlot. Het leest lekker!

Ik heb genoten van deze feelgood. Het is ideale boek voor de feestdagen!

Bijna Kerstmis is heerlijke feelgood voor de feestdagen!

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Tip van Veer: Een momentje voor jezelf

De Crime Compagnie en De Verhalenfabriek hebben de decemberactie ‘Een momentje voor jezelf’. In december is er de grote ebookactie. De ebooks van De Crime Compagnie worden in prijs verlaagd van €8,99 naar €4,99 en de ebooks van De Verhalenfabriek van €2,99 naar €0,99! Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan krijg je gratis het ebook van Tess.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bijna Kerstmis

Auteur: Marijke van den Elsen
ISBN E-book: 9789461097286

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge