Recensie: Cupid-O-Scoop-serie deel 5 & 6 – Vanessa Gerrits

Cupid-O-Scoop Vanessa Gerrits deel 5 en 6
Covers van LoftBooks

Na de recensie over deel 1 t/m 4 van de Cupid-O-Schoop-serie van Vanessa Gerrits is het nu tijd voor de recensies van deel 5 en 6. Lees je mee?

Let op: Er kunnen spoilers in deze recensie staan! Liever geen spoilers? Lees dan deel 1 t/m 4 eerst.

Het verhaal van Tweeling in twijfelmodus

Tweeling in twijfelmodus van Vanessa Gerrits Cupid-O-Scoop

‘Tweeling in twijfelmodus’ is het vijfde deel in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits. De bèta-app van Cupid-o-scoop is eindelijk live en krijgt dankzij de promofilm een flinke boost. Ook Samantha komt in de schijnwerpers te staan. Zo wordt ze uitgenodigd voor een driedaagse spirituele beurs én krijgt ze een onverwacht telefoontje dat nieuwe deuren voor haar kan openen… Ondertussen is de columnist zeer geïnteresseerd in de romance van haar huisgenootje Doris, die nog altijd stapelverliefd is op pasta-expert Jaimie. En hoe zit het met Samantha’s eigen liefdesleven, nu ze al een tijdje uitgaat met Stef Kreeft? Zou hij de ware kunnen zijn, of valt hun relatie in het water?

Mijn mening

Ik heb genoten van de eerdere delen en dus keek ik uit naar het vervolg van de serie. Dit vijfde deel is net zo leuk als de andere delen. In dit deel twijfelt Samantha meer en dat voel je als lezer. De emotie komt goed over!

Ik raad aan om de delen lekker achter elkaar te lezen. Zo zit je lekker in het verhaal en krijg je geen onverwachte spoilers. Als je de delen achter elkaar leest, is het net een soap. Het is heerlijk! Ik houd van de hoeveelheid drama.

Regelmatig heb ik hardop gelachen om bepaalde situaties. Het is een leuke feelgood!

Klik hierboven of lees meer over dit deel via Bol.comBookspot of Bruna.

Het verhaal van Match met een maagd

Match met een maagd van Vanessa Gerrits Cupid-O-Scoop

‘Match met een Maagd’ is het zesde deel in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits. Samantha heeft het er maar druk mee. Niet alleen staat er weer een Cupid-o-scoop-date op de planning, het is ook Doris’ verjaardag. Zou Samantha’s huisgenootje van de feestsfeer gebruik durven maken om eindelijk de sprong te wagen met chef-kok Jaimie? Naast alle liefdesperikelen zit Samantha met haar gedachten bij een trip met haar collega’s. Alle medewerkers van Lyf & Styl én STOUR Online komen samen voor een toffe teambuilding. Maar speelt ze daar met vuur, gezien haar klik met bad boy Samuel? Zeker nu haar verwarrende gevoelens voor iemand anders steeds meer op de voorgrond komen…

Mijn mening

Dit zesde deel heeft zo’n leuke titel! Het is zo goed gevonden en past heel goed bij het verhaal. Sowieso vind ik alle titels heel goed gevonden.

De date in dit deel vond ik heel vermakelijk. Het is onverwachts en heel grappig. Misschien is dit wel mijn favoriete deel. Samantha ontwikkelt zich in dit deel op een mooie manier.

De wending in dit deel vind ik heel tof. Het ligt er misschien dik bovenop, maar het is gewoon te leuk! Ik heb genoten van de fijne stijl van Vanessa Gerrits.

Wat is dit een leuke feelgoodserie!

Klik hierboven of lees meer over dit deel via Bol.comBookspot of Bruna.

Liefs,

Veronique

Bedankt LoftBooks voor de boeken!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge