Recensie: De patiënt – Petra Spark

Een spannende thriller mag niet ontbreken tijdens Blogmas! Ik las De patiënt van Petra Spark. En… wat was deze goed! Petra Spark liet me weer op het puntje van mijn stoel zitten. Ik vertel je graag meer over deze goede thriller! Lees je mee?

Het verhaal van De patiënt

‘Ik ken jouw geheim, ik weet wat je met dat meisje deed.’ Wanneer Peggy Vermoes deze woorden uitspreekt, slaat het hart van Vincent Roels een slag over. Weet zijn patiënt wat hij al die jaren angstvallig probeerde te verbergen? In een poging om zijn geheim te bewaren raakt hij verstrikt in een demonisch kluwen van chantage en wraakzucht dat pas wordt ontrafeld wanneer er een nieuw slachtoffer valt. 

Mijn mening

Na ‘Astarte‘ was ik heel nieuwsgierig naar deze nieuwe thriller van Petra Spark. Weer zat ik op het puntje van mijn stoel. De cover is prachtig en na het lezen snap je hem nog beter.

Het begin is sterk. Je zit direct in het verhaal en eigenlijk had ik niks anders verwacht van Petra Spark. Het is ontzettend spannend. Er siddert een bepaalde spanning op de achtergrond. Het verhaal blijft je prikkelen.

Vincent is een complex personage met veel lagen. Ik kreeg niet snel hoogte van hem. Hij blijft een beetje vaag en misschien maakt dat de thriller nog wel interessanter.

Langzaam kreeg ik een idee hoe het verhaal zou lopen, maar, zoals gewoonlijk, zat ik er weer helemaal naast. Het is een heel goed plot en eigenlijk is het één grote puzzel. De puzzelstukken vallen in elkaar en het is geniaal. ‘Wauw!’ Dat was mijn reactie toen ik het boek dichtsloeg. Het was gewoon extreem goed!

Wel moet ik even een waarschuwen voor mogelijke triggers. Verder is het een goed plot, complexe personages en een sidderende spanning.

De patiënt is extreem goed!

Koop dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij LetterRijn voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De patiënt

Auteur: Petra Spark
ISBN E-book: 9789493192560 
ISBN paperback: 9789493192454 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: De patiënt – Petra Spark”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge