Recensie: Laat liefde niet wachten – Courtney Walsh, Deborah Raney & Melissa Tagg

Laat liefde niet wachten

Dag 20 van Blogmas! Het is bijna Kerst! Vandaag heb ik de recensie van de winterse verhalenbundel Laat liefde niet wachten van Courtney Walsh, Deborah Raney en Melissa Tagg. Ik ga je er snel meer over vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van Laat liefde niet wachten

‘Laat de liefde niet wachten’ is de eerste Feelgoed met een hart-kerstnovellebundel! Drie heerlijke novelles van bekende auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh en Melissa Tagg. Verhalen over oude liefdes en nieuwe liefdes, en dat alles in die bijzondere tijd rond Kerst.

Een bundel om cadeau te geven of gewoon zelf te houden, omdat er niets fijners is dan wegdromen bij een romantisch verhaal als het buiten koud is. En ook als de feestdagen achter de rug zijn, zijn deze verhalen nog steeds heerlijk om te lezen.

Mijn mening over Een duwtje in de rug van Courtney Walsh

Courtney Walsh schreef het eerste verhaal in deze bundel. Ik kende deze auteur al en ze heeft zo’n lekkere stijl. Het leest gewoon heel makkelijk.

Dit verhaal is een beetje cliché, maar het past zo fijn bij de stijl en het verhaal. Het is een heel leuk verhaal en eigenlijk precies wat je verwacht van Courtney Walsh. De kerstsfeer is goed aanwezig. Het is echt een leuk feelgoodverhaal!

Meer van Courtney Walsh? Je kunt haar kennen van ‘Kijk omhoog‘, ‘Pak mijn hand‘, ‘Vang me op‘ en ‘Dans met me‘.

Bestel dit losse e-book via Bookspot of Bruna of via Bol.com hieronder.

Mijn mening over Een buitengewoon geschenk van Deborah Raney

Het verhaal van Deborah Raney is iets geloviger. Het geloof speelt een grotere rol in dit verhaal, maar het is op een mooie manier gedaan. Het is subtiel en op een mooie manier aanwezig.

Deborah Raney heeft een fijne stijl. Het is heel warm. Het verhaal is leuk en het laat je ook nadenken over bepaalde vraagstukken. Het is wel een beetje voorspelbaar.

Deboray Raney kun je kennen van ‘Avondrood‘.

Bestel dit losse e-book via Bookspot of Bruna of via Bol.com hieronder.

Mijn mening over Een onvergetelijke Kerst van Melissa Tagg

Melissa Tagg schreef het laatste verhaal in deze bundel en het is mijn favoriet van de bundel! Het is luchtig, knus en gezellig. Het is zo’n leuk verhaal!

De stijl van Melissa Tagg is heel fijn. Ze heeft een mooie humor. Het is ook een heel origineel verhaal. Ik heb genoten van dit verhaal!

Meer lezen van Melissa Tagg? Je kunt haar kennen van ‘Als gebed de hemel raakt‘, Een deur die altijd openstaat‘, ‘Vanaf het allereerste begin‘ en ‘Op het juiste moment‘.

Bestel dit losse e-book via Bookspot of Bruna of via Bol.com hieronder.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Of koop de paperback via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum en Feelgood met een hart voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Laat liefde niet wachten

Auteur: Courtney Walsh, Deborah Raney, Melissa Tagg
ISBN paperback: 9789029733755 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge