Recensie & winactie: Vang me op – Courtney Walsh

Oh! Wat sta ik te popelen om de recensie van Vang me op van Courtney Walsh met je te delen. En nog leuker: jij kunt een exemplaar van deze geweldige roman winnen! Lees je mee?

Het verhaal van Vang me op

Hier gaat ‘Vang me op’ over:

‘Vang me op’ van Courtney Walsh is het diepgaande derde deel in de Harbor Pointe-serie over een ingrijpende ziekte en de kracht van genade. Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet Harbor Pointe en liet Carly achter als alleenstaande moeder. Wanneer Jaden zestien jaar later ernstig ziek wordt, besluit Josh terug te keren en er alles aan te doen om Jaden een kans te geven beter te worden… en om Carly te laten inzien dat hij nu een andere man is dan toen.

Mijn mening

Het begin van ‘Vang me op’ begint heel goed. Het is mooi, romantisch en heel heftig. Eigenlijk alles tegelijk. Je wordt direct in het verhaal gegooid.

In vergelijking met de eerste delen, ‘Kijk omhoog’ en ‘Pak mijn hand’, is dit deel een stuk heftiger qua onderwerp. Courtney Walsh werkt in dit deel een aantal heftige onderwerpen uit. Hierdoor krijgt dit verhaal een stuk meer diepgang. Het is een stuk minder luchtig, maar alsnog is het een mooie opvolger in de serie.

Van Carly krijg je geen hoogte. Ze is een beetje oppervlakkig. Als ze beter was uitgewerkt, dan kan ze dit verhaal beter dragen. Josh is een heel leuk personage. Hij zal langzaam je hart stelen. Jaden leer je al kennen in de eerdere delen en in dit deel leer je hem beter kennen.

Het geloof speelt in dit verhaal ook zeker een rol. Het is meer op de voorgrond, dan in de andere delen, maar niet storend. Het past heel mooi bij het verhaal.

‘Vang me op’ is misschien een tikkeltje voorspelbaar, maar het verhaal maakt veel goed! Het is echt feelgood met iets extra’s. Ik heb enorm genoten van dit derde verhaal. Wat mij betreft is deze serie van Courtney Walsh een hele grote aanrader!

Vang me op is feelgood met iets extra’s! Mijn aanrader als je een mooie romanserie zoekt!

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van Vang me op!

Jaaa! Ik mag van KokBoekencentrum 1 fysiek exemplaar van ‘Vang me op’ weggeven! Hoe tof is dat?!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 25 juni 2021 om 23.59 uur.

Op 26 juni 2021 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor  28 juni 2021 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 28 juni 2021? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik verstuur alleen je persoonsgegevens naar de uitgeverij. Zij sturen je dan jouw boek op! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Veel succes!

Liefs,

Veronique

*Bedankt KokBoekencentrum voor het boek en de toffe winactie!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vang me op

Auteur: Courtney Walsh
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN hpaperback: 9789029731430 
ISBN e-book: 9789029731447 

26 Replies to “Recensie & winactie: Vang me op – Courtney Walsh”

  1. Ik doe ook graag mee! Een voorspelbaar verhaal waarbij je niet te veel moet nadenken maar waarin toch enkele serieuze thema’s zitten, dat klinkt intrigerend. Heerlijk om in de tuin te lezen en daarna in m’n boekenruilkastje te zetten zodat anderen er ook plezier aan kunnen hebben.

  2. Oooh aan deze winactie doe ik héél graag mee. De eerste twee delen van Courtney Walsh heb ik ook gelezen en ik vond ze fantastisch en na jouw aanrader (een feelgood met iets extra’s) wil ik ‘Vang me op’ zeker graag lezen. Ben benieuwd naar dit verhaal en de hoofdpersonen.

  3. In eerste instantie zou ik het misschien niet gekozen hebben. Ik pak altijd mijn standaard-genre (iets met comfortzone) maar na het lezen van je recensie ben ik enthousiast en nieuwsgierig geworden. Ik doe daarom graag mee.

  4. Ik doe graag mee voor het boek! Lijkt me een mooi boek : ‘feelgood met iets extra’s, daar hou ik het meeste van!

  5. Ik doe graag mee! Ik heb deel 1 al gelezen dus dit boek lijkt me heerlijk voor de zomer om te lezen op vakantie of lekker in de tuin😎☀️🏡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge