Recensie: Familie Walker 2 – Op het juiste moment – Melissa Tagg

Ik sta te popelen om de recensie van Op het juiste moment van Melissa Tagg met je te delen. Dit is zo’n heerlijk vervolg op ‘Vanaf het allereerste begin‘. Het is het tweede deel in de serie over de Familie Walker. Lees je mee?

Het verhaal van Op het juiste moment

In ‘Op het juiste moment’ van Melissa Tagg ligt het hart van Amelia Bently aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan. Zeker als die dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden…

Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook zijn, tegen overslaande vonken doe je niets.

Mijn mening

‘Op het juiste moment’ is het vervolg op ‘Vanaf het allereerste begin‘. Dit is vervolg in de leuke serie over de familie Walker. Ik keek na het lezen van deel één enorm uit naar het vervolg. Gelukkig zijn er hierna nog genoeg familieleden om te volgen! Ik ben namelijk nog lang niet klaar met deze familie! Wat is dit een leuke serie over een warme familie.

Het begin van dit tweede deel is heel origineel. Ik ga niet te veel verklappen, maar geloof mij… het zet de toon voor de rest van het verhaal.

Je hoeft deel één in principe niet gelezen te hebben. Het is prima los te lezen, maar voor je eigen plezier en om eventuele spoilers te vermijden zou ik toch gaan voor het eerste deel. ‘Op het juiste moment’ is een leuk verhaal. Het is heel anders, maar toch zo leuk. Het is wat sneller. Het tempo ligt net wat hoger.

Melissa Tagg geeft altijd veel warmte aan haar personages en dat is in dit verhaal ook weer aan orde. De personages zijn menselijk en heel herkenbaar. De stijl is warm en vlot.

Met een ogenschijnlijk gemak creëert Melissa Tagg diepgang. Het gaat zo natuurlijk. Er zitten allerlei lagen in dit verhaal en dat geeft dat fijne feelgoodgevoel. Ik heb genoten van dit tweede deel!

Op het juiste moment geeft je dat fijne feelgoodgevoel! Genieten!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.comBookspot en Bruna bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Op het juiste moment

Auteur: Melissa Tagg
Vertaler: Carianne Bolier-van Holst
Uitgever: Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN paperback: 9789029733762
ISBN e-book: 9789029733779

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge