Winactie: Maak 1x kans op De kerstretraite van Annemieke Heller

Cover van Annemieke Heller

Je kon vanochtend al het interview over ‘De kerstretraite’ met Annemieke Heller lezen en nu heb ik nog een leuke verrassing voor je… Je maakt kans op één e-book van deze leuke feelgood. Ik vertel je graag hoe je meedoet!

Het verhaal van De kerstretraite

Na vorig jaar gedumpt te zijn met kerst, weet Emma het zeker: dit jaar slaat ze het over. Ze boekt een huisje in het bos en brengt daar al werkend de feestdagen door. Tenminste… dat is het plan. Maar is kerst echt te vermijden? Of brengt een onverwachte ontmoeting haar op andere gedachten?

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 19 december 2022 om 23.59 uur.

Op  20 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 21 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 21 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Annemieke Heller. Zij zal zorgen dat het e-book wordt gemaild naar de winnaar! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.Liefs,

Veronique

Bedankt Annemieke Heller voor de samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

14 Replies to “Winactie: Maak 1x kans op De kerstretraite van Annemieke Heller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge