Recensie: Denken als Mark Zuckerberg – Jan Bletz

Denken als Mark Zuckerberg
Foto cover is van Uitgeverij Haystack

Naast het boek ‘Denken als Oprah Winfrey‘ kreeg ik ook het boek Denken als Mark Zuckerberg van Jan Bletz van Uitgeverij Haystack. Mark Zuckerberg vind ik heel inspirerend en ik bewonder zijn doorzettingsvermogen. In deze recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal

‘Denken als Mark Zuckerberg’ geeft een kijkje in het leven van Mark Zuckerberg. Hij is geliefd en gehaat. Zuckerberg is de oprichter van Facebook. Hij is een briljante programmeur, maar vooral een fanatieke ondernemer, die niet rust voordat de laatste bewoner gebruikmaakt van zijn even populaire als invloedrijke netwerk.

Mijn mening

In het begin moest ik even wennen aan de schrijfstijl van Jan Bletz. Toch past de stijl bij het verhaal over Mark Zuckerberg. De vormgeving van het boekje is heel mooi gedaan en de kleur geel geeft het boek een frisse uitstraling. De quotes zijn echter soms moeilijk te lezen door de lichtgele kleur. Het formaat van het boek is handig.

In ‘Denken als Mark Zuckerberg’ krijg je een kijkje achter de schermen bij Facebook. Hoe is het gegroeid? En welke beslissingen heeft Mark genomen? Daarnaast krijg je een aantal wijze lessen van Mark voorgeschoteld. De concurrenten worden besproken en de keerzijde van Facebook wordt ook uitgelicht.

Je ziet niet alleen de man achter Facebook, maar ook de persoonlijkheid van Mark leer je kennen. Je kunt van alles van Facebook en Mark Zuckerberg vinden, maar door dit boek leer je de ondernemer kennen en daar kun je eigenlijk alleen maar respect voor hebben.

Denken als Mark Zuckerberg leert je Facebook én de persoon achter Facebook kennen!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge