Recensie: Flora’s winter – Marli Elisa

Cover van De Verhalenfabriek

Het is vanavond kerstavond en daarom heb ik een leuk kerstverhaal voor je! Ik las Flora’s winter van Marli Elisa. Ik vertel je graag meer over dit leuke verhaal! Lees je mee?

Het verhaal van Flora’s winter

Een zeer charmante klant van de BloemenBoerderij zet Flora’s leven op zijn kop. Een heerlijk winters kerstverhaal! Alleenstaande moeder Flora is gestrand in een tiny house bij haar ouders in de tuin. In de hoop dat ze haar noodlijdende BloemenBoerderij uit de rode cijfers kan halen, gaat ze kerstkransen maken. Als er tijdens een sneeuwbui een aantrekkelijke klant binnenwandelt om de Romantiek-krans te bestellen, heeft ze nog geen idee op hoeveel manieren deze man haar leven gaat veranderen… En waar kent ze hem van, is hij bekend van tv? Dan krijgt ze in december een mega order om zestig handgemaakte kransen te produceren. Lukt het Flora om dit voor kerst voor elkaar te krijgen?

Mijn mening

‘Flora’s winter’ van Marli Elisa heeft een leuke cover. Het is lekker vrolijk en geeft je een knus gevoel. Het voelt heel gezellig aan.

Ik kende Marli Elisa van haar boek ‘Ik heb mij‘. Ze heeft een hele leuke stijl. Het is vlot en leest gewoon heel fijn. Er zit ook een bepaalde humor in dit verhaal. Het is warm, knus en heel huiselijk. Marli Elisa durft mooie onderwerpen aan te snijden. Dit doet ze op een mooie respectvolle manier.

Soms ergerde ik me een beetje aan Flora. Ze is beetje te naïef naar mijn smaak en ze mag wat optimistischer zijn. Ik vind trouwens de beroepen in dit verhaal erg origineel. Flora is eigenaresse van een bloemenwinkel en maakt o.a. kransen. Dit vond ik zo leuk gevonden! Het is niet voor de hand liggend.

Het is een lekker romantisch verhaal met leuke kerstelementen. Ik heb genoten van de sfeer en de knusheid. Echt een leuk verhaal voor deze maand!

Flora’s winter is een lekker knus verhaal voor de decembermaand!

Benieuwd naar dit verhaal? Houd mijn blog in de gaten! Of je leest het verhaal nu al via Bol.comBookspot of Bruna.

Tip van Veer: Een momentje voor jezelf

De Crime Compagnie en De Verhalenfabriek hebben de decemberactie ‘Een momentje voor jezelf’. In december is er de grote ebookactie. De ebooks van De Crime Compagnie worden in prijs verlaagd van €8,99 naar €4,99 en de ebooks van De Verhalenfabriek van €2,99 naar €0,99! Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan krijg je gratis het ebook van Tess.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Flora’s winter

Auteur: Marli Elisa
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097354 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge