Recensie: Hartje centrum – Janice Bakker

Cover van De Verhalenfabriek

Vorige maand organiseerde ik de Feelgoodboekenweek. Je hebt toen een Valentijnspakket kunnen winnen met drie hele leuke verhalen. Vandaag deel ik de recensies van die verhalen met je. Ik trap af met Hartje centrum van Janice Bakker! Lees je mee?

Het verhaal van Hartje centrum

Hogeschooldocent Robin ontvangt van haar werkgever een e-mail waarin ze wordt opgeroepen om een kamer beschikbaar te stellen aan een internationale student. Robin piekert er niet over. Dat doet toch niemand? En zéker zij niet, nog in geen honderd jaar. Geen vreemden in haar huis. Maar het vertrek van haar huisgenoot dwingt haar om terug te komen op haar besluit. En dat blijkt onverwacht goed uit te pakken: haar nieuwe huisgenoot is een knappe Italiaan met Nederlandse roots voor wie Robin als een blok voor valt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling…

Mijn mening

‘Hartje centrum’ heeft een lieve cover. Het is zo schattig. Janice Bakker heeft een vlotte stijl met een goede dosis humor. Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht tijdens het lezen.

Het verhaal is een echte feelgood met een leuk plot. Het is gewoon een heerlijk wegdroomverhaal. De titel is erg leuk gevonden en kun je op meerdere manieren uitleggen.

De personages zijn leuk en heel menselijk neergezet. In weinig woorden weet de auteur veel te zeggen. Daarnaast heeft het boek een mooie boodschap. Dit geeft het verhaal net iets meer!

Hartje centrum is een heerlijke feelgood!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hartje centrum

Auteur: Janice Bakker
ISBN e-book: 9789461097729 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge