Recensie: Het dorpje Happiness – Holly Martin

Ik schreef weer een recensie voor Feelgoodboeken.nl! Deze keer deel ik de recensie van Het dorpje Happiness van Holly Martin met je. Lees je mee?

Het verhaal van Het dorpje Happiness

Willow, de hoofdpersoon in ‘Het dorpje Happiness’ van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Mijn mening

Ik las eerder het boek  Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin. Toen ik de titel van ‘Het dorpje Happiness’ zag, was ik direct nieuwsgierig. Je wordt al vrolijk van de titel. 

In het begin moest ik heel erg wennen aan dit verhaal. Het was voor mijn gevoel anders dan ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’. Of dit lag aan het verhaal, de locatie of de personages weet ik niet. Toen ik eenmaal gewend was, vond ik het een heel mooi verhaal. Echt zo’n lekkere feelgood! 

Ook deze voorkant vind ik geweldig. Hij is kleurrijk, vrolijk en nodigt je uit om te lezen. Het is trouwens ook een hele herkenbare cover voor de verhalen van Holly Martin. De stijl van Holly Martin is fijn en het is lekker to the point. Ik houd daarvan. 

De personages zijn zo leuk! Je gaat een beetje van ze houden. Verder zijn ze gewoon lekker normaal. Hierdoor zijn ze herkenbaar voor veel mensen. 

Het verhaal is erg leuk en ik ben zeker benieuwd naar de rest van de serie. Het is echt een lekkere feelgood om bij weg te dromen! Aanrader! 

Liefs,

Veronique

*De recensie wasonderdeel van Feelgoodboeken.nl

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het dorpje Happiness

Titel: Het dorpje Happiness
Auteur: Holly Martin
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
ISBN paperback: 9789020539400  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge