Recensie: In de knel – Heleen Smit

Van Heleen Smit las ik al haar debuut ‘Op het verkeerde moment’ en dat smaakte naar meer. Nu is ze terug met In de knel! Ik ga je er snel meer over vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van In de knel

Hier gaat ‘In de knel’ over:

De wanorde is groter dan ooit op de boerderij van haar ouders. Kan Noor het bedrijf nog redden en ten koste van wat? Noor Aalberts is gelukkig met haar stadse leven in Amsterdam, al staat dat in groot contrast met haar jeugd in de Achterhoek. Na een noodkreet van een familielid keert Noor terug naar de boerderij waar ze is opgegroeid maar al jaren niet meer is geweest. Ze treft een complete chaos aan en haar vader is nergens te bekennen.

Mijn mening

‘In de knel’ begint zo enorm goed! Je wordt direct in het verhaal geslingerd, maar je hebt nog geen idee hoe en wat.

Het tempo van deze thriller ligt hoog. De flashbacks zorgen voor afwisseling, maar ook voor vaart. De combinatie stijl, flashbacks en het plot maken dit een gruwelijk goede thriller. Het leest als een actieserie. Er gebeurt zoveel!

De stijl van Heleen Smit was al goed in ‘Op het verkeerde moment’, maar nu merk je dat de stijl verbeterd is. Het klopt allemaal nog meer. Langzaam vorm je je een beeld van hoofdpersoon Noor en van de situatie. Veel weet je echter nog niet en dat maakt je nieuwsgierig naar de rest.

Het debuut van Heleen Smit was goed, maar met dit tweede verhaal overtreft ze zichzelf. Het is heel goed! Tot op de laatste pagina is het verrassend en spannend. Ben je net bijgekomen van alle gebeurtenissen, dan krijg je nog een laatste trap na met een goede plottwist. Je zult je verbazen!

Zoek je nog een gruwelijk goede thriller? Lees deze!

In de knel is een gruwelijk goede thriller! Het is verrassend en spannend!

Liefs,

Veronique

*Bedankt uitgeverij De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van In de knel

Auteur: Heleen Smit
Uitgever: De Crime Compagnie
ISBN paperback: 9789461094742 
ISBN e-book: 9789461094759 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge