Recensie: MZZL Moeders 3 – In de echt verbonden – Marion van de Coolwijk

Cover van De Verhalenfabriek

Na deel één en twee van de serie ‘MZZL Moeders’ was ik heel nieuwsgierig naar deel 3. En dit derde deel, In de echt verbonden, liet me weer heerlijk genieten van de perikelen van de zussen. In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Let op: Deze recensie kan spoilers bevatten over de eerste delen. Wil je geen spoilers? Lees dan eerst ‘Baby blues‘ of ‘Geluk, hoop en liefde‘.

Het verhaal van In de echt verbonden

Joan is blij dat Brent voor haar kiest en bij haar intrekt. Toch gaat Joan weer twijfelen als kleine Chris, het zoontje van Tanja, een paar dagen komt logeren. Wil Brent wel echt met haar verder? .

Tanja heeft een optreden in Valencia en geniet met volle teugen van haar vrijheid. Na afloop van het concert staat er opeens een man in haar kleedkamer. Het blijkt de broer te zijn van Danny, haar grote liefde uit een ver verleden. Danny wil haar graag weer zien….

Hanna stort zich op haar werk nadat ze Tijn de deur heeft gewezen met de opdracht pas terug te komen als hij zijn leven op orde heeft. Ze heeft al twee maanden niets meer van hem vernomen. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, lijkt haar keuze vast te staan. Maar is dat wel echt zo?

Mijn mening

Vroeger verslond ik de serie ‘MZZL Meiden’, maar sinds de dames volwassen zijn, verslind ik ook ‘MZZL Moeders’. Het is zo’n leuke serie! Ik keek heel erg uit naar het vervolg op ‘Geluk, hoop en liefde’. Ik was benieuwd hoe het verder zou gaan en… ik werd niet teleurgesteld.

Dit derde deel is net zo lekker leesvoer als de eerdere delen. Marion van de Coolwijk heeft zo’n leuke stijl. Het verhaal zit weer vol chaos en drama, maar het heeft ook een serieuzer thema. Toch blijft het een luchtige feelgood. Het is perfect in balans.

De verschillen tussen de drie zussen komt in dit deel nog beter naar voren. De levens zijn zo anders, maar het is geweldig. Ik krijg gewoon geen genoeg van deze serie en stiekem hoop ik dat er een volgend deel komt. Misschien is dit derde deel wel mijn favoriet!

In de echt verbonden is mijn favoriet van de serie! Top feelgood!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van MZZL Moeders 3 – In de echt verbonden

Auteur: Marion van de Coolwijk
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461098375 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge