Recensie: Romance Scores #2, SET – May Harper, Marijke Vos & Liz Hartevelt

Vandaag heb ik de recensie van een New Adult-verhalenbundel voor je. Ik las SET van May Harper, Marijke Vos en Liz Hartevelt. Dit is het tweede deel in de Romance Scores-serie. In mijn recensie vertel ik je meer over deze bundel. Lees je mee?

De verhalen van SET

Hier gaan de drie korte verhalen van ‘SET’ over:

Balcontrole – Liz Hartevelt

Hartlyns passie is voetbal en daar heeft ze ook alles voor over. Voor dingen als de liefde heeft ze absoluut geen tijd. En dan ontmoet ze Bram, een jongen die een hattrick niet kan onderscheiden van een corner en een taakstraf uitvoert bij haar voetbalclub. Is hij de jongen die raak schiet en haar hart weet te raken?

Free Falling – Marijke Vos

Hersenloze kleerkasten die niks met woorden kunnen oplossen. Dat is wat Tess vindt van de mannen die MMA beoefenen in de sportschool waar haar zus haar tegen wil en dank mee naartoe sleept. Totdat ze de geheimzinnige Kai ontmoet, die vastberaden is haar het tegendeel te laten zien. En voelen.

Rebound – May Harper

Rivka zit totaal niet te wachten op haar lastige broertje Chaim, die haar en haar team komt bezoeken in Houston. Zeker niet nu ze een nieuwe coach heeft en ze vastbesloten is door zijn defence heen te breken. Als de coach onverhoopt bij Chaim op de kamer komt, denkt ze dat dit haar winnende worp is. Maar ze mist, en de rebound verandert het spel voorgoed. 

Mijn mening

‘SET’ is het tweede deel van de Romance Scores-serie. In de eerste verhalenbundel ‘MATCH’ schreven Miranda Hillers, Kim Mulder en Mariëlle Brouwer de verhalen. In deze tweede bundel lezen we de verhalen van Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper. Liz Hartevelt kende ik van The Indie awards. Ik mocht toen haar boek ‘Ongetemd’ lezen. Marijke Vos kende ik o.a. van ‘Ik pleit voor jou‘. May Harper kende ik alleen van naam, maar het was een fijne kennismaking!

De details in het boek vind ik erg mooi. Elk begin van een verhaal is mooi versierd.

Liz Hartevelt schreef het verhaal ‘Balcontrole’ voor deze bundel. Het is een lekker stout verhaal. Liz heeft een groot gevoel voor humor. Hartlyn is een mooie, bijzondere naam. In het begin is het een beetje vlak, maar er komen wel lagen in het verhaal. Dit geeft het verhaal diepgang.

Het verhaal, ‘Free Falling’, van Marijke Vos is een typische Vos. Het is zo herkenbaar! Het is een leuk verhaal. De personages zijn interessant en goed uitgedacht. Het is stout, maar zeker niet vulgair. Een goede balans!

May Harper, zij schreef het verhaal ‘Rebound’, vond ik heel origineel. Het was verfrissend. Daarnaast zat er een grote verrassing in en dat vond ik erg goed gedaan. Een aangename kennismaking met May!

SET is een lekkere verhalenbundel van drie leuke auteurs!

Blogtour SET

Deze recensie van ‘SET’ is onderdeel van de blogtour rondom dit boek. Deze leuke blogs doen ook mee. Bij sommige blogs moet de recensie nog online komen.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Tinteling Romance voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van SET

Auteur: Liz Hartevelt, Marijke Vos, May Harper
Uitgever: Tinteling Romance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge