Recensie: Rovershart – Emma Anna

Na ‘Hartendief‘ van Emma Anna was ik benieuwd naar het vervolg. Hoe zou het verhaal over Artemis en Jurre aflopen? Gelukkig mocht ik van Emma Anna het verhaal lezen. In mijn recensie vertel ik je meer over dit mooie verhaal. Lees je mee?

Voor je verder leest: deze recensie kan spoilers bevatten. Wil je geen spoilers? Lees dan eerst ‘Hartendief’.

Het verhaal van Rovershart

Artemis’ hart is niet alleen gestolen, maar nu ook gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar vooral in zichzelf, is verdwenen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze binnenkort ook weer gaan werken op de plek die ze zo vreest. Daisy, haar pleegmoeder, zorgt er niet bepaald voor dat Artemis’ sprookje ooit in de buurt van realiteit zal komen.

Jurre beseft dat hij (alweer) een van de grootste fouten in zijn leven heeft gemaakt doordat hij het meisje voor wie hij is gevallen heeft voorgelogen. Hij wil niets liever dan het uitpraten en haar terugwinnen.

Maar is hun zomerfling het wel waard om voor te vechten? Artemis worstelt met wat ze wil en wie ze wil zijn, en Jurre heeft te kampen met zijn ex, die hun dochter het liefst helemaal bij hem weg zou houden en daar zo haar redenen voor heeft…

Mijn mening

‘Hartendief’ las ik een tijdje geleden en daarom was ik even kwijt hoe het eerste deel was afgelopen. Het is daarom aan te raden om ‘Rovershart’ direct erna te lezen. Ik merkte dat, omdat het even geleden was, het even duurde voor in het verhaal zat. En natuurlijk zitten er een aantal spoilers uit het eerste deel in dit tweede verhaal.

De stijl van Emma Anna is fijn en vlot. Je merkt dat de stijl verbeterd is. De seks is expliciet en het is gedurfd om dit te kunnen schrijven. Het verhaal is echter zoveel meer. Er zitten lagen in, de personages zijn veelzijdig en de voorkant is heel mooi. Het past bij het eerdere deel.

Jurre en Artemis zijn heel realistisch neergezet. Beide personages zijn goed uitgewerkt, alleen miste ik soms iets. Voor mijn gevoel zijn ze nog niet af. Daarom is het goed dat er een vervolgdeel komt. Jurre en Artemis kunnen dan verder groeien. De dochter van Jurre stal trouwens mijn hart. Wat een schatje!

Het is een romantisch liefdesverhaal, maar er zit zoveel meer in. ‘Hartendief’ is een heel warm verhaal met veel emoties. Het voelt zo ‘echt’. Emma Anna heeft met ‘Hartendief’ zichzelf nog meer op de kaart gezet als auteur.

Rovershart zet Emma Anna nog meer op de kaart als auteur.

Blogtour Rovershart

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Rovershart’. Deze leuke bloggers doen ook mee.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek en de leuke blogtour!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Rovershart

Auteurs: Emma Anna
Uitgever: EmmaBooks
ISBN paperback: 9789464069860

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge